מנחם לוי מארח את אברהם פריד: "רצית השם"

לכבוד י"א בניסן, יום הולדתו של הרבי מליובאוויטש, הזמר החב"די מצרפת מנחם לוי שעובד בימים אלו על הפקת אלבום ניגוני חב"ד, שמח לארח את גדול הזמר החסידי אברהם פריד לדואט מקפיץ בו הם מבצעים יחד את הניגון החב"די "רָצִיתָ ה'".

הניגון הולחן בשנת תשמ"ו לכבוד יום הולדתו ה-84 של הרבי, י"א בניסן, על ידי בעל המנגן החסידי הרב שלום ברוכשטט למילים שבתהלים פרק פ"ה, הפרק החדש של הרבי באותה שנה, כפי המנהג בחסידות חב"ד.

הביצוע המשותף של מנחם לוי עם אברהם פריד הוא חלק מאלבום ניגוני חב"ד מושקע, עליו עובד מנחם בשנים האחרונות, בו יטלו חלק זמרים נוספים שישירו בדואט עם מנחם לוי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

משה זרצקי בשיר ווקאלי מרגש: "היה נא קרוב"

השיר "הֱיֵה נָא קָרוֹב", הסינגל השמיני של זרצקי שיוצא כעת לראשונה בגרסה ווקאלית – מולחן על מילות תפילת "עֲנֵנוּ" הנאמרת בעת תענית ציבור, תפילה המבקשת מענה בשעת מצוקה

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק פאמפ ושלוימל'ה קרישבסקי בביצוע מצמרר ל"אני מאמין"

הקלידן איציק פאמפ והזמר שלוימל'ה קרישבסקי משיקים ביצוע חדש ומרגש ליצירה המיתולוגית "אני מאמין", המזוהה עם שירת היהודים בדרכם למחנות ההשמדה בתקופת השואה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שבתי לירושלים – צביקי רנד בקאבר מלא תקווה 

חודש תמוז כאן וזה בדיוק הזמן להיכנס למילות הנחמה המעודדות והמבטיחות 'כה אמר ה' שבתי לירושלים, ברחמים ביתי ייבנה בה', הלקוחות מהקינות לתשעה באב.

להאזנה ←