המקהלה – אלבום חדש של מקהלת ילדי תלמוד תורה אור מלכה

אלאור ולנר - המקהלה

אלבום חדש: "המקהלה" של מקהלת ילדי תלמוד תורה אור מלכה שבראשון לציון, יוצא לאור לקראת י"א בניסן. באלבום ניגוני חב"ד, ידועים ופחות, המושרים על ילדי המקהלה, בניצוחו ועיבודו של אלאור ולנר.

בתלמוד תורה פועלת מגמה למוסיקה כבר כמה שנים בעקביות, ובה לומדים הילדים ניגוני חב"ד, שירה מתווים, נגינהבחליליות, ובעוד כלי נגינה. באלבום משולבות מחרוזות שמחה, לצד ניגוני חבד עמוקים כדוגמת ניגון ההכנה וההשתטחות.

"לאחרונה התחלתי להשמיע בחופות את ניגון הארבע בבות המושר על ידי תלמידי המקהלה, וקיבלתי הרבה בקשות מהקהל שאוציא לאור עודניגונים בשירתם"- אומר אלאור ולנר, שמאחורי כבר שני אלבומים בסדרת שרים תניא.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום
[audio:https://www.chasidinews.com/audio/velner-makhela.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←