רבותי נברך: הרכב חדש ומעניין במוסיקה – מזומן

מזומן

העשי רובין, שרולי ויליגער וגדעון לוין התקבצו להם יחדיו להרכב חדש ומרתק בשמי המוסיקה החסידית: מזומן.

העשי רובין שחרר את האלבום הבכורה שלו Let There Be Peace לפני כתריסר שנים, אחרי שחווה הפצרות מצד מרדכי בן דוד ושייע מנדלוביץ שישתף את המוסיקה שלו עם העולם. מאז, חלפו אי אלו שנים והעשי הגיע למסקנה כי לא מיצה מספיק את העניין. הוא גייס את שרולי ויליגער להשתתף איתו, ויחדיו הם הקליטו את השיר הראשון באולפניו של גדעון לוין. תוך כדי ההקלטות הבינו השנים שהם מצאו את הצלע השלישית להרכב וכעת יש להם זימון סוף סוף.

האלבום החדש יכולל שבעה לחנים של רובין עצמו וכן שירים של יוסי גרין, בצלאל שטרן ור' יחיאל מיכל רובין ע"ה, כאשר במלאכת העיבודים התחלקו ישראל לאם וירון גרשובסקי.

האלבום צפוי לראות אור אי"ה לקראת חג הסוכות הבעל"ט ויופץ בארצות הברית ע"י חברת ניגון.

עד אז, בואו לצפות בקטע וידאו קצר המשלב קליפים קצרים ומשעשעים לארבעה שירים מתוך האלבום שבדרך: הדף היומי, הנה אנוכי, ממקומך וOur Identity. צילום וידאו: שניאור מנקר. הפקה: שרולי מאייר.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מרדכי בן דוד בביצוע לייב מרגש – "מאמע רחל"

לרגל הילולת רחל אמנו ע״ה, מגיש מרדכי בן דוד ביצוע לייב מיוחד לשיר האייקוני "מאמע רחל" — אחת הקלאסיקות הגדולות והמרגשות שלו, אותה גם הלחין וכתב בעצמו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אקטואלי שכואב: שי וינר – "אל תדאג"

"אל תדאג" אינו רק שיר – זאת מגילת ביטחון מוזיקלית, שכל אחד צריך להפנים ומצליחה לחזק ולנחם את כל מי שמחפש עוגן בתקופות של חוסר ודאות.

להאזנה ←