רבותי נברך: הרכב חדש ומעניין במוסיקה – מזומן

מזומן

העשי רובין, שרולי ויליגער וגדעון לוין התקבצו להם יחדיו להרכב חדש ומרתק בשמי המוסיקה החסידית: מזומן.

העשי רובין שחרר את האלבום הבכורה שלו Let There Be Peace לפני כתריסר שנים, אחרי שחווה הפצרות מצד מרדכי בן דוד ושייע מנדלוביץ שישתף את המוסיקה שלו עם העולם. מאז, חלפו אי אלו שנים והעשי הגיע למסקנה כי לא מיצה מספיק את העניין. הוא גייס את שרולי ויליגער להשתתף איתו, ויחדיו הם הקליטו את השיר הראשון באולפניו של גדעון לוין. תוך כדי ההקלטות הבינו השנים שהם מצאו את הצלע השלישית להרכב וכעת יש להם זימון סוף סוף.

האלבום החדש יכולל שבעה לחנים של רובין עצמו וכן שירים של יוסי גרין, בצלאל שטרן ור' יחיאל מיכל רובין ע"ה, כאשר במלאכת העיבודים התחלקו ישראל לאם וירון גרשובסקי.

האלבום צפוי לראות אור אי"ה לקראת חג הסוכות הבעל"ט ויופץ בארצות הברית ע"י חברת ניגון.

עד אז, בואו לצפות בקטע וידאו קצר המשלב קליפים קצרים ומשעשעים לארבעה שירים מתוך האלבום שבדרך: הדף היומי, הנה אנוכי, ממקומך וOur Identity. צילום וידאו: שניאור מנקר. הפקה: שרולי מאייר.

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

ר' חזקי וייס באלבום חדש: "הוד שבהוד"

מאחורי הפקת האלבום עומד מוישי יאקאב ושייע גרוס, שלקח את הלחנים הכי אותנטיים של ר' משה יחזקי' וייס, וחיבר אליהם את את מיטב השמות במוזיקה החסידית

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי לרנר בסינגל חדש וקצבי: "היום הגדול"

הזמר והיוצר האנרגטי אבי לרנר משיק את "היום הגדול" – סינגל חדש, קצבי וסוחף, שמביא את אווירת השמחה, הריקודים והרגעים המיוחדים שכל אחד מייחל להם.

להאזנה ←
חדשות מוזיקה יהודית

חיים ישכיל מטיס אתכם עם "טאטע שכוייח"

חיים ישכיל משחרר את הלהיט החדש "טאטע שכוייח". השיר, שכולו אמונה, שמחה וטקסט שיושב בול על הכרת הטוב לקב"ה, מגיע עם הפקה מוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←