רבותי נברך: הרכב חדש ומעניין במוסיקה – מזומן

מזומן

העשי רובין, שרולי ויליגער וגדעון לוין התקבצו להם יחדיו להרכב חדש ומרתק בשמי המוסיקה החסידית: מזומן.

העשי רובין שחרר את האלבום הבכורה שלו Let There Be Peace לפני כתריסר שנים, אחרי שחווה הפצרות מצד מרדכי בן דוד ושייע מנדלוביץ שישתף את המוסיקה שלו עם העולם. מאז, חלפו אי אלו שנים והעשי הגיע למסקנה כי לא מיצה מספיק את העניין. הוא גייס את שרולי ויליגער להשתתף איתו, ויחדיו הם הקליטו את השיר הראשון באולפניו של גדעון לוין. תוך כדי ההקלטות הבינו השנים שהם מצאו את הצלע השלישית להרכב וכעת יש להם זימון סוף סוף.

האלבום החדש יכולל שבעה לחנים של רובין עצמו וכן שירים של יוסי גרין, בצלאל שטרן ור' יחיאל מיכל רובין ע"ה, כאשר במלאכת העיבודים התחלקו ישראל לאם וירון גרשובסקי.

האלבום צפוי לראות אור אי"ה לקראת חג הסוכות הבעל"ט ויופץ בארצות הברית ע"י חברת ניגון.

עד אז, בואו לצפות בקטע וידאו קצר המשלב קליפים קצרים ומשעשעים לארבעה שירים מתוך האלבום שבדרך: הדף היומי, הנה אנוכי, ממקומך וOur Identity. צילום וידאו: שניאור מנקר. הפקה: שרולי מאייר.

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מעין עולם הבא: יחיאל שראן במיני-אלבום שבת חדש

הזמר יחיאל שראן משיק מיני-אלבום (EP) חדש וחגיגי בשם "שבת! מעין עולם הבא", הכולל ארבעה שירים מקוריים המביאים לידי ביטוי את החום, הקדושה והאווירה המיוחדת של יום השבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"לזרוח כמו שאני": אליהו רפאל כאין בסינגל חדש המוקדש לאנשים השקופים

הזמר והיוצר אליהו רפאל כאין משיק את הסינגל "לזרוח" – שיר חדש העוסק באמונה עצמית, בזיהוי האור הפנימי ובקריאה להבחין באנשים השקופים בחברה

להאזנה ←