אור טילינגר בשיר של תפילה וכמיהה: ילדי אלוקים

אור טילינדר - ילדי אלוקים

אור טילינגר הינו זמר יוצר בן 21 תושב העיר חדרה. "ילדי אלוקים" הוא בעצם שיר של תפילה וכמיהה שנכתב בעת שירותו בצה"ל בעת מבצע "עופרת יצוקה". השורות הלקוחות מתוך פרקי תהילים נשזרו יחד עם ההשתקפות למצב הלאומי – לתפילת האמהות לשלום החיילים הביתה, תפילת הילדים המתגוררים בישובי הצפון ועוטף עזה לשקט ושלום,ולרצון העם לראות את שובם של השבויים חזרה לזרועות יקיריהם.

טילינגר שר ומבקש את מה שבעצם כל אדם, הורה וילד מבקש לעצמו: תפילה לימים טובים יותר, אחדות,שלווה ושלום. אור טילינגר הינו אמן עסוק במיוחד ,סדר יומו נע בין עבודה אינטנסיבית על אלבום הבכורה שיצא בהפקתו המוסיקלית של חגי מזרחי, הופעות ברחבי הארץ עם הלהקה והחומרים שלו והופעות עם הרכב אירועים שהקים.

מילים ולחן : אור טילינגר | הפקה מוסיקלית :ציקי זנתי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/09/tilinger-yaldei.mp3|titles=אור טילינגר – ילדי אלוקים]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←