אור טילינגר בשיר של תפילה וכמיהה: ילדי אלוקים

אור טילינדר - ילדי אלוקים

אור טילינגר הינו זמר יוצר בן 21 תושב העיר חדרה. "ילדי אלוקים" הוא בעצם שיר של תפילה וכמיהה שנכתב בעת שירותו בצה"ל בעת מבצע "עופרת יצוקה". השורות הלקוחות מתוך פרקי תהילים נשזרו יחד עם ההשתקפות למצב הלאומי – לתפילת האמהות לשלום החיילים הביתה, תפילת הילדים המתגוררים בישובי הצפון ועוטף עזה לשקט ושלום,ולרצון העם לראות את שובם של השבויים חזרה לזרועות יקיריהם.

טילינגר שר ומבקש את מה שבעצם כל אדם, הורה וילד מבקש לעצמו: תפילה לימים טובים יותר, אחדות,שלווה ושלום. אור טילינגר הינו אמן עסוק במיוחד ,סדר יומו נע בין עבודה אינטנסיבית על אלבום הבכורה שיצא בהפקתו המוסיקלית של חגי מזרחי, הופעות ברחבי הארץ עם הלהקה והחומרים שלו והופעות עם הרכב אירועים שהקים.

מילים ולחן : אור טילינגר | הפקה מוסיקלית :ציקי זנתי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/09/tilinger-yaldei.mp3|titles=אור טילינגר – ילדי אלוקים]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

זושא משחררת סינגל חדש — "Roof Over My Head"

בדרך כלל "גג מעל הראש" מסמל ביטחון ויציבות — וזושא הופכת את זה: הגג הדולף הוא כל העניין. כשמפשיטים את הנוחות שאנחנו מבלבלים עם היסוד, מה שנשאר זה משפחה, חברים, אמונה, נעימה, והשמיים.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי שפרונג בשיר חדש – ״מעט טוב״

אבי שפרונג משחרר שיר חדש, אותו כתב בעקבות מפגש עם מילים קדושות של ר׳ נחמן: ״וּבֶאֱמֶת כָּל הַהִתְרַחֲקוּת הוּא רַק כֻּלּוֹ הִתְקָרְבוּת״ (ליקוטי מוהר״ן תנינא, מ״ח).

להאזנה ←