אור טילינגר בשיר של תפילה וכמיהה: ילדי אלוקים

אור טילינדר - ילדי אלוקים

אור טילינגר הינו זמר יוצר בן 21 תושב העיר חדרה. "ילדי אלוקים" הוא בעצם שיר של תפילה וכמיהה שנכתב בעת שירותו בצה"ל בעת מבצע "עופרת יצוקה". השורות הלקוחות מתוך פרקי תהילים נשזרו יחד עם ההשתקפות למצב הלאומי – לתפילת האמהות לשלום החיילים הביתה, תפילת הילדים המתגוררים בישובי הצפון ועוטף עזה לשקט ושלום,ולרצון העם לראות את שובם של השבויים חזרה לזרועות יקיריהם.

טילינגר שר ומבקש את מה שבעצם כל אדם, הורה וילד מבקש לעצמו: תפילה לימים טובים יותר, אחדות,שלווה ושלום. אור טילינגר הינו אמן עסוק במיוחד ,סדר יומו נע בין עבודה אינטנסיבית על אלבום הבכורה שיצא בהפקתו המוסיקלית של חגי מזרחי, הופעות ברחבי הארץ עם הלהקה והחומרים שלו והופעות עם הרכב אירועים שהקים.

מילים ולחן : אור טילינגר | הפקה מוסיקלית :ציקי זנתי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/09/tilinger-yaldei.mp3|titles=אור טילינגר – ילדי אלוקים]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

חיים פולק ומאיר אדלר מרגשים עם "אלע חסדים"

השיר משלב את פסוקי "חסדי השם כי לא תמנו" יחד עם מילים חדשות ביידיש אותם חרז מאיר אדלר, שאף הלחין את השיר. כשעל מלאכת העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקד נפתלי לנדסמן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אמני צמאה שרים – 'בני היכלא'

לקראת מופעי צמאה תשפ"ו, שיצאו לדרך בעוד כשבוע וחצי בבנייני האומה בירושלים, חברו יחד ארבעת האמנים המופיעים בצמאה; אברהם פריד, עקיבא, מוטי שטיינמץ ובניה ברבי

להאזנה ←