משה טישלר חושף את אלבומו החדש: "ריפליי"

משה טישלר חושף את יצירת המופת החדשה שלו – "ריפלי".  מדובר באלבום שהופק בקפידה ומבטיח חוויה מוזיקלית מרתקת לחובבי המוזיקה היהודית בכל רחבי העולם.

"ריפליי" – כתרגומו בעברית, "ניגון חוזר", הוא אוצר עבור אוהבי המוזיקה היהודית, הכולל למעלה מ-40 קלאסיקות אהובות מהעבר לצד להיטים מהשנים האחרונות. משה מבצע מחדש את השירים האיקוניים האלה בקולו העוצמתי האופייני, ושולח את המאזינים למסע נוסטלגי ומרגש במנהרת הזמן.

הזמר אלי מרקוס, נתן את קולו הנפלא למחרוזת שירים באנגלית, ובכך הוסיף תבלין נוסף לתערובת המשובחת.

לאלבום יש סגנון הפקה ייחודי, כאשר כל מחרוזת הופקה על ידי מפיק מפורסם אחר. צבי בלומנפלד, רפי גריידי, והצמד יאיר ואייל שריקי, הביאו את כישרונם הייחודי למחרוזות השונות, כאשר המפיק נחום לויטן ערך ופיקח על הפקת האלבום.

לחצו PLAY להאזנה לטעימה מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן ענבל עם "ממעמקים" לימי הספירה

אחרי שורת פרוייקטים, חוזר אלחנן ענבל לסינגל הבכורה שלו שיצא בשנה האחרונה, ומציג גרסה ווקאלית מיוחדת, אותה עיבדו אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מוטי כרמל והקרעטשמע בווקאלית: "מקדש מלך"

לאחר ההצלחה הגדולה של מחרוזת "א שבת אין קרעטשמע", מוטי כרמל מציג ביצוע ווקאלי מיוחד לשיר "מקדש מלך", בלחנו הנוסטלגי של יום טוב ארליך, מתוך המחרוזת.

להאזנה ←