משה טישלר חושף את אלבומו החדש: "ריפליי"

משה טישלר חושף את יצירת המופת החדשה שלו – "ריפלי".  מדובר באלבום שהופק בקפידה ומבטיח חוויה מוזיקלית מרתקת לחובבי המוזיקה היהודית בכל רחבי העולם.

"ריפליי" – כתרגומו בעברית, "ניגון חוזר", הוא אוצר עבור אוהבי המוזיקה היהודית, הכולל למעלה מ-40 קלאסיקות אהובות מהעבר לצד להיטים מהשנים האחרונות. משה מבצע מחדש את השירים האיקוניים האלה בקולו העוצמתי האופייני, ושולח את המאזינים למסע נוסטלגי ומרגש במנהרת הזמן.

הזמר אלי מרקוס, נתן את קולו הנפלא למחרוזת שירים באנגלית, ובכך הוסיף תבלין נוסף לתערובת המשובחת.

לאלבום יש סגנון הפקה ייחודי, כאשר כל מחרוזת הופקה על ידי מפיק מפורסם אחר. צבי בלומנפלד, רפי גריידי, והצמד יאיר ואייל שריקי, הביאו את כישרונם הייחודי למחרוזות השונות, כאשר המפיק נחום לויטן ערך ופיקח על הפקת האלבום.

לחצו PLAY להאזנה לטעימה מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הפרויקט של שרון אבילחק בלהיט קיץ תוסס

בעיצומו של הקיץ משיק היוצר המפיק והמעבד המוזיקלי שרון אבילחק את "אבא שלי מלך" – להיט קיץ אנרגטי מקפיץ ותוסס, שכולו הודיה לקב"ה בכל זמן ומקום על הטוב וגם על מה שפחות.

להאזנה ←