שמוליק קליין בסינגל קליפ נוגע ואקטואלי "ואתחנן"

בתוך שגרת המלחמה המלווה את העם היושב בציון זה קרוב לשנה, מבליח שמוליק קליין עם להיט רגש חדש ואקטואלי – "ואתחנן" – אותו הלחין משה קאליש ועיבד יהודה גלילי.

המפגש האקראי של שמוליק ומשה קאליש במסדרונות בית המדרש בעלזא, התגלגל לשיחה עמוקה על המצב בארץ ישראל, על הקשיים שאנו חווים ואי הוודאות, הן בפן האישי, והן בפן הציבורי. המסר המיוחד של השיר עלה למשה באותו הרגע, כשנזכר בווארט הידוע של ההייליגער רופשיצער רוב – "בכל עת שאתפלל יהיה עת רצון", בכל מצב בו יהודי שרוי, ובכל סיטואציה, אפשר לפתוח את ספר התהילים ולשפוך צקון לחש בתפילה חרישית.

להפקת השיר ציוות שמוליק את המעבד יהודה גלילי שהפליא בעיבוד עוטף ונוגע שחתום גם על העיבוד ללהיט "לראות בנים", יחד עם מקהלות ייחודיות בהגשה מיוחדת של מנדי גולדברג.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הללוי-ה – רון אהרן קרס חוזר עם רגאיי יהודי חדש

המוזיקאי שגדל על ברכי המוזיקה הקלאסית, עבר דרך עולם המוזיקה האלקטרונית וחזר בתשובה כחסיד ברסלב, משחרר סינגל ראשון ומבטיח מתוך פרויקט "תיקון הכללי רגאיי ג'אם" – עיבוד אקוסטי ומלא שמחה למזמורי התהילים

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפרויקט של שרון אבילחק בלהיט קיץ תוסס

בעיצומו של הקיץ משיק היוצר המפיק והמעבד המוזיקלי שרון אבילחק את "אבא שלי מלך" – להיט קיץ אנרגטי מקפיץ ותוסס, שכולו הודיה לקב"ה בכל זמן ומקום על הטוב וגם על מה שפחות.

להאזנה ←