אייזיק האניג באלבום נוסטלגי "קול ביער"

לא בכל יום מוציא הזמר החסידי הנודע אייזיק האניג אלבום חדש. למען האמת, עבר עשור מאז שהזמר הוותיק הוציא רצועה מוזיקלית כלשהיא. זה לא בגלל שהוא לא רצה, אלא מכיון שהוא עובד למעלה מעשור על פרויקט מוזיקלי עליו גדל, שירים שיש להם משמעות ועומק שהוא רצה להכניס מחדש לעולם המוזיקה.

האלבום החדש שכותרתו "קול ביער" כולל סה"כ 10 רצועות, כששמונה מתוכם מלאי תחושה נוסטלגית, עם השירה החמה והמרגשת של אייזיק באופן שמחמם את הלב ומרגש את המאזינים. 

באלבום ישנם גם שני שירים חדשים שפחות מוכרים לציבור, האחד הוא של גדול המלחינים ר' משה גולדמן ע"ה, שמעולם לא הוקלט קודם לכן. 

האלבום המושקע 'קול ביער' הופק על ידי בנו של אייזיק – יוסי האניג וכולל עיבודים מיוחדים של יהודה גלילי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'מקימי' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אבי אילסון ומוטי איידנסון בדואט מרגש: “דיבור של הלב”

השיר, העוסק בכוחה של מנגינה ובדיבור הפנימי בין אב לבנו, מביא ניגון פנימי, עוצמתי וכנה שמתחבר ישירות אל הלב, ומלווה בקליפ מרגש המציג רגעים שקטים ונטולי מילים בין אב לבן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

דוד סיטבון בסינגל שנכתב בימי המלחמה: "להתבונן נכון"

"להתבונן נכון" – סינגל שנכתב מתוך תחושת חוסר מוצא וכאב עמוק של אדם שלא רואה עתיד ברור. תחושה שכלל עם ישראל הכיר בשנתיים האחרונות של מלחמה, שבר וחוסר וודאות.

להאזנה ←