דואט חדש לחודש אלול: מורדי שפירא ו"עקב"

‏לכבוד חודש אלול יוצא שיר חדש ומקסים של מרדכי שפירא וEKEV  (עקב), הלא הוא גבריאל רייכמן, שגם כתב את השיר עם שומי רייכמן ומרדכי שפירא, ומדבר בשפה פשוטה ולא מליצית על חזרה בתשובה.

"תמיד אנחנו צריכים לעשות חשבון נפש" מסביר מורדי שפירא, "לחשוב כיצד אנחנו יכולים לגדול או להתפתח, להתחזק במצוות, בתורה, במידות. והדבר הראשון בתשובה זה להסכים שאתה לא מושלם, שיש לך בעיות. וזה טוב, זה טוב לראות את הבעיות, לראות ולהרגיש שאתה לא בסדר ואתה חייב להשתדל להיות יותר טוב ברגע שאתה רואה את הבעיות. רק שאתה רואה שאתה לא מאה אחוז, אתה יכול להתחיל לעבוד על התיקון, על התשובה". 

"חודש אלול זה הזמן שהקדוש ברוך הוא בשדה ויותר קל לדבר איתו, להידבק בו, להתקשר איתו. זאת הזדמנות מצוינת לחשוב כיצד אני יכול להיות יותר טוב…".

לצד המילים הטבעיות והאנושיות בשיר עצמו, הפזמון משתמש במילות הווידוי "אשמנו, בגדנו, גזלנו" והבטחה: "אני יכול להיות יותר טוב".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

יהודה לאנגער, הערשי וויינבערגער ושמעיה פישר באלבום לייב חדש "2GETHER"

החיבור הטבעי והחשמל שהורגש באוויר לאורך כל הערב הולידו את הרעיון לתעד את הרגעים הנדירים הללו, וכעת המופע המלא רואה אור באלבום לייב מיוחד תחת השם "2GETHER".

להאזנה ←
שירים חסידיים

"קבץ קבץ" אברומי וינברג משיק סינגל ראשון מהאלבום החדש!

לאחר תקופת עבודה ארוכה באולפן, זה קורה! אברומי משיק בקרוב אלבום חדש, וכעת הוא משחרר את הסינגל הראשון מתוכו "קבץ קבץ" אותו הלחין, ועיבדו אבי ריימי ויאיר בודנר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

סוכות תשפ"ז: הסינגל הכפול של מורדי שפירא

הזמר מרדכי שפירא, מהקולות הבולטים והאהובים במוזיקה היהודית בעולם, משחרר בימים אלה, סינגל כפול ומרגש הכולל שני שירים חדשים: "חננו" (Chaneinu) ו"Just The Way You Are".

להאזנה ←