"יום הדין" נמואל ומוטי ויזל משיקים דואט משובח

עם תחילת חודש אלול, מתאחדים יחד נמואל ומוטי ויזל, לקלאסיקה אלולית משובחת, "יום הדין" אותו הלחין משה פלד. העיבוד וההפקה המוזיקלית של אהרלה נחשוני.

השתלשלות האירועים המהירה בסינגל החדש הפתיעה אף את נמואל ומוטי, נמואל שקיבל לפני פחות מחודש את הלחן המשובח מהזמר והיוצר משה פלד, לא המתין ונכנס לאולפן של אהרלה נחשוני, במהלך ההפקה עלה הרעיון לארח את מוטי ויזל, שלא היסס לרגע והצטרף לדואט המרגש.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

השיר שלא נתן לירון בר מנוח – בביצוע חדש

יש שירים שאוהבים מהרגע הראשון. ויש שירים שלא נותנים מנוח. זה מה שקרה לירון בר כששמע את "ודע שלעתיד" של יוסי גרין, המבוסס על דבריו של רבי נחמן מברסלב.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ממשבר להצלחה: יהונתן ישראל בסינגל חדש: “רק לעלות”

יהונתן ישראל משחרר סינגל חדש ועוצמתי בשם “רק לעלות”, אותו כתב והלחין בעצמו. בשירו החדש מביא יהונתן מסר מחזק של התמודדות, אמונה ויכולת לקום מחדש גם מתוך רגעי משבר ונפילה.

להאזנה ←