האלבום החדש של ישי ריבו: "סוף חמה לבוא"

לפנות בוקר, בהופעת ענק מול 13 אלף יהודים בניו יורק, על במת המוזיקה החשובה בעולם, השיק ישי ריבו את אלבומו החדש, "סוף חמה לבוא".

ישי, שהחל לעבוד על האלבום עם מאור שושן עוד לפני השבעה באוקטובר, עצר הכול עם פרוץ המלחמה. מכתיבה סיזיפית של שירים באולפן, הוא יצא כמעט כל יום ויותר מפעם אחת ביום, להופיע מול עם ישראל, לשמח אותו, לחזק אותו ועל הדרך לחזק את עצמו. הצוות שלו והוא קיבלו אלפי פניות ממשפחות שכולות, מלוחמים ונפגעי המלחמה, וריבו הרגיש שזה הזמן שלו להתגייס למען העם. 

העבודה באולפן טרם תחילת המלחמה, השתנתה, הותאמה, וכך, שירי האלבום החדש סוף חמה לבוא, הם שיקוף רנטגן הכי קרוב לאווירה שהייתה באולפן ובלב היוצרים – תנועה בין חוסר יכולת, לפרץ יצירה, בין כאב לנחמה, בין ייאוש לתקווה.

אלבום האולפן החמישי של ישי, יוצא במלאת עשור לאלבום הראשון, תוכו רצוף אהבה. אחד עשר שירים מגוונים ומבטיחים: השיר 'ארץ ישראל', לצד השיר על 'רבי שמעון בר יוחאי', 'לשון הרע' לצד היצירה המרגשת 'לולי תורתך', וכמובן, השיר שמוקדש לחטופים, 'פורחים לשובם'.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'אין לי מלבדך' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

זלמן שטוב בסינגל אחרון, לפני:'עוף חול'

זלמן שטוב, מחלוצי התפילה המוזיקלית בציבור החרדי, משחרר היום את הסינגל "עוף החול" בליווי קליפ מרגש בבימויו של ינאי יעקב ליין. השיר, שנכתב לפני כעשור וקיבל משמעות חדשה בעקבות מלחמת 7 באוקטובר

להאזנה ←
שירים חסידיים

שמחה אברמצ'יק בסינגל סולו ראשון – "תהילה לדוד"

שמחה אברמצ'יק יוצא לראשונה בסינגל סולו מקורי – "תהילה לדוד". השיר, בסגנון דיפ-האוס ייחודי, ממשיך את הקו המוזיקלי המזוהה איתו ומביא צבע חדש למוזיקה היהודית.

להאזנה ←