אבי בניון בסינגל חדש מתוך השלישי: "דרך לעבור"

אבי בניון - דרך לעבור

באלבום הראשון "לא אוותר" המדיה התייחסה אליו כאל אח-של. באלבום השני "אברהם" הוא השתלב בפלייליסטים ושבר לא מעט מחסומים.עכשיו אבי בניון ממשיך לסלול את הדרך בקריירה המוזיקלית שלו, לקראת אלבום שלישי שייצא לקראת חנוכה.

הקריירה המוזיקלית של אבי בניון ממשיכה ללבוש צורות חדשות. מצד אחד האמונה שלו מתבטאת יותר ויותר ביצירה, אולם מצד שני המעטפת המוזיקלית נשארת מערבית-חילונית. מצד אחד הוא וירטואוז גיטרה כפי שניתן לשמוע באלבום ובהופעות, ומצד שני העצמאות המוזיקלית חשובה לו, ולכן הוא מעדיף להמשיך להתפרנס בעבודת השיפוצים ביחד עם אביו.

מתוך קו התפר הזה משחרר בניון את הסינגל "דרך לעבור" מתוך אלבומו השלישי, שייצא בחודשים הקרובים. השיר הנו יהודי ומערבי. חילוני ודתי. מושקע מוזיקלית – אך פשוט במהותו.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/09/avibenion-derechlaavor.mp3|titles=אבי בניון – דרך לעבור]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←