'להולכים בתמים' שמואל ברונר מארח בסינגל חדש

הזמר והיוצר שמואל ברונר מארח את אחיו אריה יחד עם אלי לאופר ומקהלת ידידים, בשיר חדש בשם "להולכים בתמים", אשר נוגע בנושאים של תמימות ואמונה בקדוש ברוך הוא. השיר מבוסס על המילים מתוך פרק פ"ד בתהילים

השיר החדש לוקח אותנו למסע פנימי, בו אנו מתבוננים בעצמנו ובתודעה שלנו, ומזכיר לנו את החשיבות של אמונה פשוטה, טהורה וללא ספקות.

השיר מהווה תזכורת לכך שהתמימות אינה חולשה, אלא כוח. זהו כוח המאפשר לנו לנוע בעולם בביטחון ובאמונה, גם כאשר האתגרים רבים. "להולכים בתמים" הוא שיר שמזכיר לנו את החשיבות של להאמין בעצמנו ובקדוש ברוך הוא, ולצעוד בדרך האמת בראש מורם.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ארי פרייזר עם גרסה מפתיע ל"קדיש"

"קדיש – " אחת התפילות המרגשות והטעונות ביותר ביהדות, הזוכה הפעם ללחן מקורי של פרייזר ולעיבוד קלאבי-אלקטרוני עכשווי ומקפיץ שנוצר יחד עם חברו, המפיק המוזיקלי חגי מזרחי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"אני ישנה וליבי ער" – שי ברוך סלומה בביצוע מרגש לניגון המעורר

נגן הקלרינט שי ברוך סלומה מגיש ביצוע עמוק לקלאסיקה של רבי ברוך בער לייבוביץ' זצ"ל – ניגון שמתאים במיוחד להתעוררות בימי הרחמים והסליחות, אך נוגע בלב לאורך השנה כולה

להאזנה ←