'להולכים בתמים' שמואל ברונר מארח בסינגל חדש

הזמר והיוצר שמואל ברונר מארח את אחיו אריה יחד עם אלי לאופר ומקהלת ידידים, בשיר חדש בשם "להולכים בתמים", אשר נוגע בנושאים של תמימות ואמונה בקדוש ברוך הוא. השיר מבוסס על המילים מתוך פרק פ"ד בתהילים

השיר החדש לוקח אותנו למסע פנימי, בו אנו מתבוננים בעצמנו ובתודעה שלנו, ומזכיר לנו את החשיבות של אמונה פשוטה, טהורה וללא ספקות.

השיר מהווה תזכורת לכך שהתמימות אינה חולשה, אלא כוח. זהו כוח המאפשר לנו לנוע בעולם בביטחון ובאמונה, גם כאשר האתגרים רבים. "להולכים בתמים" הוא שיר שמזכיר לנו את החשיבות של להאמין בעצמנו ובקדוש ברוך הוא, ולצעוד בדרך האמת בראש מורם.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

"אמונה" שלמה כהן ממשיך עם סינגל חדש!

אחרי 'אין עוד מלבדו' ו'בכל זאת', ממשיך שלמה כהן בעשייה המוזיקלית, עם סינגל חדש "אמונה" בלחנו של יוסי רויכר, יחד עם מקהלת ידידים העולמית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המוזיקאי שימי יונייב מגיש – ניגון הבעש״ט

המוזיקאי והמעבד שימי יונייב מגיש ביצוע פילהרמוני מיוחד לניגון הבעש"ט, יצירה המשלבת ניגון חסידי שורשי, עם שפה תזמורתית רחבה ועשירה, המעניקה לניגון העתיק פרשנות מוזיקלית עכשווית

להאזנה ←
שירים חסידיים

דניאל יטיב משיק סינגל חדש: ״תודה״

זהו הסינגל העשירי של דניאל יטיב, והוא מגיע בזמן שבו ההודיה מקבלת משמעות רחבה יותר  לא רק על הטוב הגלוי, אלא גם על הדרך, על האתגרים, ועל האנשים הנאמנים המלווים אותו במסע המוזיקלי.

להאזנה ←