שלמה שטאובר בלהיט בכורה:"יידלך"

שלמה שטאובר, רב קהילה וחזן מוערך בריו דה ז'נרו, ברזיל, משיק את סינגל הבכורה "יידלך" (Yidelech) –  שיר מרגש המספר את סיפורו של העם היהודי לאורך הדורות. השיר, שנכתב על ידי אלחנן אלחדד ועובד על ידי יאיר ואייל שריקי, משלב מסר של תקווה ואמונה עם מנגינה עוצמתית.

שטאובר, בן 43, נשוי ואב לארבעה, מביא איתו ניסיון עשיר של שני עשורים בתחום המוזיקה היהודית, כולל הופעות רבות בניו יורק עם מיטב התזמורות. לאחר שנים של המתנה, הוא זכה לשתף פעולה עם המפיק המוזיקלי האגדי יוחי בריסקמן כדי להגשים את חלומו המוזיקלי.

"יידלך" השקט והמרגש הוא הראשון מבין שני סינגלים מתוכננים, כשהשני צפוי להיות שיר קצבי ושמח. הקליפ המלווה את השיר מציג את הקשר העמוק בין הדורות ואת התקווה המשותפת לגאולה, תוך שהוא מדגיש את הרלוונטיות של מסר האמונה גם עבור הדור הצעיר והמודרני.

שטאובר שואף להרחיב את פעילותו המוזיקלית ומתכנן הופעות בישראל ובקהילות יהודיות ברחבי העולם. "החזון שלי הוא להביא שמחה ותקווה ללבבות אחינו ואחיותינו היהודים בכל מקום", הוא מסביר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ישי ריבו במתנה לחג לעם ישראל – "לא לחינם"

הזמר והיוצר ישי ריבו משיק שיר חדש המלווה במסר של חיזוק לקראת חג הפסח. השיר, שנכתב והולחן על ידי ריבו, נולד מתוך תחושותיו בתקופה האחרונה ומבקש להפיח תקווה בצל המציאות הביטחונית המורכבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המאשאפ של מוטי עויזר וצביקי נוילנדר – "יחד ננצח"

בעיצומה של מלחמת שאגת הארי ולקראת חג הפסח הבא עלינו לטובה, ימים מורכבים של כאב וחרדה לצד ניסים גלויים ותחושת תקומה, הזמר מוטי עויזר ואומן הקלידים צביקי נוילנדר נכנסו אל האולפן.

להאזנה ←