הרב הלל פלאי הלחין' נפתלי קמפה שר: בעל הבירה

ראש הישיבה הרב דניאל וולפסון שליט״א כתב, הרב הלל פלאי הלחין ונפתלי קמפה שר: ״בעל הבירה״. הפקה מוזיקלית: אלי קליין & איצי ברי.

"לפני זמן מה ראיתי וידאו מרגש, שבו מאות מתלמידי ישיבת 'נתיבות חכמה' שרים, בהתלהבות גדולה, במחנה הקיץ, יחד עם ראש הישיבה והרב הלל פלאי, שיר מיוחד במינו.

השיר, שכתב ראש הישיבה הרב דניאל וולפסון שליט”א והלחין הרב הלל פלאי, נגע בי עמוק בלב", מספר קמפה. ביקשתי את הזכות להביא את השיר הזה לעולם הרחב, כדי לשתף את המסר שלו – אמונה והכרה במי שאמר והיה העולם. זכיתי לקבל את הרשות מראש הישיבה, ואני נרגש להיות השליח להביא את השיר אליכם".

"תוך ימי החנוכה, בהם אנחנו מודים להשם על חסדיו המרובים אין יותר מתאים מהם לחזק את עצמנו באמונה בקב״ה מותך הכרת נפלאותיו וההבנה כי ״אין בהם טבע ומקרה כלל״".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

חיים פולק ומאיר אדלר מרגשים עם "אלע חסדים"

השיר משלב את פסוקי "חסדי השם כי לא תמנו" יחד עם מילים חדשות ביידיש אותם חרז מאיר אדלר, שאף הלחין את השיר. כשעל מלאכת העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקד נפתלי לנדסמן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אמני צמאה שרים – 'בני היכלא'

לקראת מופעי צמאה תשפ"ו, שיצאו לדרך בעוד כשבוע וחצי בבנייני האומה בירושלים, חברו יחד ארבעת האמנים המופיעים בצמאה; אברהם פריד, עקיבא, מוטי שטיינמץ ובניה ברבי

להאזנה ←