גד אלבז משיק את אלבומו החדש – “גאולה”

גד אלבז, מהאמנים המובילים במוזיקה היהודית העכשווית, משיק את אלבומו ה-12 “גאולה”. האלבום הכפול, המאגד בתוכו 32 שירים שכבר הפכו לחלק בלתי נפרד מפס הקול של קהל המאזינים, כולל גם 3 שירים חדשים שיצאו יחד עם יציאת האלבום, בהם הסינגל “תמיד אחזור”.

“גאולה” הוא אלבום כפול המחולק לשני חלקים – “בית ראשון” ו-“בית שני”, שמייצגים את החיבור העמוק בין עבר, הווה ועתיד. כל אחד משני החלקים באלבום מביא חוויה ייחודית ומעניק למאזינים מסע של רגש, אמונה ועוצמה.

השיר החדש “תמיד אחזור” להיט קצבי ומרגש המספר על כמיהה, תקווה ואמונה, כשהוא מלווה במילים נוגעות ולחן מקפיץ ועוצמתי שמצליח לגעת בכל אחד.

גד אלבז על האלבום החדש: ״גאולה״ הוא הרבה יותר מאלבום, הוא סיפור שלם של מסע אישי ורוחני״, אומר אלבז. “בחרתי לאגד באלבום הזה את הרגעים המשמעותיים שלי עם הקהל, לצד יצירות חדשות שמספרות על התקווה והאמונה שאנו זקוקים להן היום יותר מתמיד".

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'תמיד אחזור' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←