אביעד עם סינגל חדש ואותנטי – "אמא תודה"

לאחר ההצלחה הגדולה של הסינגל האחרון "יש לי אבא מלך" שגרף למעלה מ-2 מליון צפיות ביוטיוב ונכנס לרשימת 50 השירים הכי וויראליים בספוטיפיי ישראל, משחרר הזמר והיוצר אביעד דרף סינגל חדש בסגנון  רגאיי בשם "אמא תודה" שכתב והלחין יחד עם המפיק אפי שיינר.

השיר החדש מתאר באופן הכי פשוט את היחסים, האהבה וההערכה בין אביעד לאמא שלו. אמנם הוא כתב שיר על האמא הפרטית שלו, אבל לאור המצב בארץ וחזרתן של החטופות לחיק אימם, בוחר אביעד להקדיש את השיר לכל האמהות הלביאות באשר הן.

אביעד: "אני שמח שזכיתי להוציא שיר כזה, זה המעט שבמעט להחזיר לה על כל השנים שהיא נותנת ונותנת ללא תנאי, אני קורא לכל הבנים והבנות לקפוץ לקפה, להרים טלפון ולתת חיבוק לאמא".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←