אביעד עם סינגל חדש ואותנטי – "אמא תודה"

לאחר ההצלחה הגדולה של הסינגל האחרון "יש לי אבא מלך" שגרף למעלה מ-2 מליון צפיות ביוטיוב ונכנס לרשימת 50 השירים הכי וויראליים בספוטיפיי ישראל, משחרר הזמר והיוצר אביעד דרף סינגל חדש בסגנון  רגאיי בשם "אמא תודה" שכתב והלחין יחד עם המפיק אפי שיינר.

השיר החדש מתאר באופן הכי פשוט את היחסים, האהבה וההערכה בין אביעד לאמא שלו. אמנם הוא כתב שיר על האמא הפרטית שלו, אבל לאור המצב בארץ וחזרתן של החטופות לחיק אימם, בוחר אביעד להקדיש את השיר לכל האמהות הלביאות באשר הן.

אביעד: "אני שמח שזכיתי להוציא שיר כזה, זה המעט שבמעט להחזיר לה על כל השנים שהיא נותנת ונותנת ללא תנאי, אני קורא לכל הבנים והבנות לקפוץ לקפה, להרים טלפון ולתת חיבוק לאמא".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

זאבי קאופמן משיק אלבום חדש: "אחינו"

הזמר והיוצר זאבי קאופמן משחרר את אלבומו החדש "אחינו" – פרויקט עמוק ומושקע של 17 רצועות, שנולד מתוך מסע מוזיקלי של יותר מעשור.

להאזנה ←
שירים חסידיים

“לבחור בחיים” — זושא x עקיבא בדואט

אחרי שנים של חברות, זושא ועקיבא מוציאים סוף סוף שיר משותף. השיר עוסק ברעיון אחד: אתה יכול לבחור, ממש עכשיו, להיות חי במלוא מובן המילה, כי אתה לא עומד מחוץ לסיפור. אתה בתוכו.

להאזנה ←