אביעד עם סינגל חדש ואותנטי – "אמא תודה"

לאחר ההצלחה הגדולה של הסינגל האחרון "יש לי אבא מלך" שגרף למעלה מ-2 מליון צפיות ביוטיוב ונכנס לרשימת 50 השירים הכי וויראליים בספוטיפיי ישראל, משחרר הזמר והיוצר אביעד דרף סינגל חדש בסגנון  רגאיי בשם "אמא תודה" שכתב והלחין יחד עם המפיק אפי שיינר.

השיר החדש מתאר באופן הכי פשוט את היחסים, האהבה וההערכה בין אביעד לאמא שלו. אמנם הוא כתב שיר על האמא הפרטית שלו, אבל לאור המצב בארץ וחזרתן של החטופות לחיק אימם, בוחר אביעד להקדיש את השיר לכל האמהות הלביאות באשר הן.

אביעד: "אני שמח שזכיתי להוציא שיר כזה, זה המעט שבמעט להחזיר לה על כל השנים שהיא נותנת ונותנת ללא תנאי, אני קורא לכל הבנים והבנות לקפוץ לקפה, להרים טלפון ולתת חיבוק לאמא".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שמעון לוי ועמירן דביר מבקשים: "להיות אהוב”

הזמרים שמעון לוי ועמירן דביר משלבים כוחות בסינגל חדש ומבטיח בשם "להיות אהוב", בהפקתו של זאבי רבינוביץ. השיר, שנולד מתוך תפילה לאהבה ואמונה, בוצע יחד עם תלמידי ישיבת "ברקאי-חיספין"

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון & אהרלע סאמעט – ״המלמד תורה״

לקראת שבת מתן תורה, הזמרים אבי אילסון ואהרלע סאמעט משחררים דואט חדש וסוחף בשם ״המלמד תורה״ יחד עם מקהלת נגינה, חיבור מיוחד בין שמחה מוזיקלית עמוקה לתוכן רוחני מרגש.

להאזנה ←