"עם של גאולה": אריאל צור בסינגל חדש ומקפיץ

לאחר הצלחת הלהיט "לחיים", הזמר אריאל צור מארה"ב משחרר סינגל חדש ומרגש בשם "עם של גאולה", המוקדש לכל החטופים והחטופות שסבלו וסובלים בשבי. השיר מבטא תקווה גדולה לשוב יחד כעם מאוחד, מתוך אמונה חזקה בהשם יתברך שיביא את הגאולה השלימה בקרוב.

על המילים והלחן אחראי אלחנן אלחדד , בעוד שהעיבוד וההפקה המוזיקלית בוצעו על ידי איתמר שקדי בכישרון רב. הפקת והקלטות שירה בוצעו באולפן של המפיק המוזיקלי הנודע יוחי בריסקמן.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

באווירת החג: מרדכי שפירא משיק את סינגל חדש – "אש"

השיר, הכתוב כולו באווירת החג ובמסר של אור ותקווה, נכתב והולחן על ידי שפירא עצמו. על העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקד המעבד והמפיק המוכשר דן קנטר, שיצר יחד עם שפירא המנון חנוכה קצבי

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים אלטר מארח את גדולי הזמר "לחיים חנוכה"

הזמר חיים אלטר יוצא לקריירת סולו, ומשיק קליפ בכורה "לחיים חנוכה" בו הוא מארח צמד שמות מהנחשבים בתעשיית המוזיקה החסידית שמרנית – אהרלע סאמעט וחיים פולק.

להאזנה ←