חוגגים סוכות בחברון עם ליפא שמלצער • כל הפרטים

מסורת ארוכת שנים היא ארועי שמחת החג ברחבת מערת המכפלה בחברון, אשר מידי חול המועד דואגת לארח על במה אחת את מיטב אמני המוסיקה היהודית-חסידית.

בחול המועד סוכות הקרוב זה הולך לקרות שוב בע"ה. הפעם ישמחו את קהל ההמונים גדול הזמר החסידי ליפא שמלצער בהופעת בכורה בחברון, אודי דוידי עם מיטב הלהיטים, חיים ישראל במופע 'דרך חדשה', עדי רן, חיזקי סופר, הזמר מאיר שמחה מארצות הברית, רולי דיקמן ויובל טייב עם הלהיט 'עם אחד'. את הארוע ינחה יקי אדמקר.

יום שני, י"ט תשרי תשע"א החל מהשעה 12:00 ועד בלי די. הכניסה חופשית. לפרטים והסעות מכל הארץ: 1-800-400-456.

סוכות בחברון תשע"א

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

זושא משחררת סינגל חדש — "Roof Over My Head"

בדרך כלל "גג מעל הראש" מסמל ביטחון ויציבות — וזושא הופכת את זה: הגג הדולף הוא כל העניין. כשמפשיטים את הנוחות שאנחנו מבלבלים עם היסוד, מה שנשאר זה משפחה, חברים, אמונה, נעימה, והשמיים.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי שפרונג בשיר חדש – ״מעט טוב״

אבי שפרונג משחרר שיר חדש, אותו כתב בעקבות מפגש עם מילים קדושות של ר׳ נחמן: ״וּבֶאֱמֶת כָּל הַהִתְרַחֲקוּת הוּא רַק כֻּלּוֹ הִתְקָרְבוּת״ (ליקוטי מוהר״ן תנינא, מ״ח).

להאזנה ←