חוגגים סוכות בחברון עם ליפא שמלצער • כל הפרטים

מסורת ארוכת שנים היא ארועי שמחת החג ברחבת מערת המכפלה בחברון, אשר מידי חול המועד דואגת לארח על במה אחת את מיטב אמני המוסיקה היהודית-חסידית.

בחול המועד סוכות הקרוב זה הולך לקרות שוב בע"ה. הפעם ישמחו את קהל ההמונים גדול הזמר החסידי ליפא שמלצער בהופעת בכורה בחברון, אודי דוידי עם מיטב הלהיטים, חיים ישראל במופע 'דרך חדשה', עדי רן, חיזקי סופר, הזמר מאיר שמחה מארצות הברית, רולי דיקמן ויובל טייב עם הלהיט 'עם אחד'. את הארוע ינחה יקי אדמקר.

יום שני, י"ט תשרי תשע"א החל מהשעה 12:00 ועד בלי די. הכניסה חופשית. לפרטים והסעות מכל הארץ: 1-800-400-456.

סוכות בחברון תשע"א

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ארי היל בסינגל חדש לחודש אלול: שערי דמעות

בימים הנעלים של חודש אלול, משחרר ארי היל שיר חדש ומרגש – "שערי דמעות". את המילים והלחן כתב אלי קליין, שגם עומד יחד עם איצי ברי מאחורי ההפקה והעיבוד המוזיקלי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

איתן כהן בבלדה מרגשת לחודש אלול: "רוץ לאבא"

הזמר איתן כהן משיק את הסינגל השמיני שלו, בלדה מרגשת לכבוד חודש אלול – "רוץ לאבא". על העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקדו האחים יאיר ואייל שריקי המוכשרים.

להאזנה ←