מתרגשים ומתפללים: איצי אקרמן בסינגל סוחף "ושבו בנים"

בעיצומם של ימי עסקת החטופים, כשאנו נחשפים למראות מרגשים וליבנו עם החטופים שעדיין בשבי, משיק איצי אקרמן סינגל חדש אותו הלחין בעצמו, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

איצי כותב: את השיר הזה הלחנתי לכבוד משפחת קופרשטיין שבנם בר חטוף עדיין בעזה, את משפחת קופרשטיין פגשתי באהל של ארגון 'איילת השחר' בכיכר החטופים בתל אביב, ונפעמתי מהחוסן והאמונה היוקדת. כיום לאחר עוד אירועים רבים עם 'איילת השחר' בארץ ובעולם, משפחת קופרשטיין ועוד רבות מהמשפחות הם כמו המשפחה שלי, והשיר הזה מוקדש להם וליקריהם.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ארי פרייזר עם גרסה מפתיע ל"קדיש"

"קדיש – " אחת התפילות המרגשות והטעונות ביותר ביהדות, הזוכה הפעם ללחן מקורי של פרייזר ולעיבוד קלאבי-אלקטרוני עכשווי ומקפיץ שנוצר יחד עם חברו, המפיק המוזיקלי חגי מזרחי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"אני ישנה וליבי ער" – שי ברוך סלומה בביצוע מרגש לניגון המעורר

נגן הקלרינט שי ברוך סלומה מגיש ביצוע עמוק לקלאסיקה של רבי ברוך בער לייבוביץ' זצ"ל – ניגון שמתאים במיוחד להתעוררות בימי הרחמים והסליחות, אך נוגע בלב לאורך השנה כולה

להאזנה ←