אבי גנץ מחדש את להיט העבר: "עיר החלומות שלי"

לאחר שנים של הופעות מוצלחות בכל העולם, הזמר אבי גנץ מוציא סוף סוף את השיר הראשון שלו, "עיר החלומות שלי". גרסה חדשה, קצבית ומרגשת ללהיט הענק מהעבר – "הפכת", שכתב הרב משה שור ובוצע במקור על ידי להקת ישיבת התפוצות.

אוהדיו של אבי חיכו זמן רב שיוציא שירים משלו, והנה זה קורה. "עיר החלומות שלי" הוא שיר קצבי וסוחף בהפקתו המוזיקלית של המעבד מנדי פורטנוי, שמשלב את הייחודיות שלו בסגנונות סול, בלוז וקצב, ויוצר צליל שיגרום לכם לקום ולרקוד מהרגע הראשון. בנוסף, אבי מנגן בעצמו על מפוחית בשיר, ומראה עוד צד בכישרון המוזיקלי שלו.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

גיל ישראלוב בגרסה מרעננת לשיר חנוכה האהוב

אחרי כמעט שנתיים של שקט יצירתי, גיל ישראלוב חזר אל האולפן ומוציא שיר חדש לחנוכה – "על הניסים". לחן חדש ומקורי שלו, המבוסס על השיר המוכר והאהוב, ומציע פרשנות אישית ורעננה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

באווירת החג: מרדכי שפירא משיק את סינגל חדש – "אש"

השיר, הכתוב כולו באווירת החג ובמסר של אור ותקווה, נכתב והולחן על ידי שפירא עצמו. על העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקד המעבד והמפיק המוכשר דן קנטר, שיצר יחד עם שפירא המנון חנוכה קצבי

להאזנה ←