"יום קדוש הוא": להיט השבת של יעקב ישראל

יעקב ישראל משחרר להיט חסידי, מקפיץ ואנרגטי בשם "יום קדוש הוא" לכבוד שבת קודש, אותו הלחין אריה קרלינסקי והעיבוד והפקה המוזיקלית של איתמר שקדי המוכשר.

יעקב ישראל הוא זמר המופיע כיום בכל רחבי העולם ועם כל גווני הקשת בעם ישראל, עם קול מיוחד ויכולות פנומינליות, ולאחר שורה של להיטים מוצלחים כמו 'הכל טוב אחי', 'רוצים גאולה', 'תפילה של ילדים', 'השמחה והניגונים' ועוד, בחר הזמר דווקא בשיר שבת קצבי ואנרגטי המכניס אותנו לאווירת השבת, דווקא מהמקום של שמחה ו'לעבדיק'.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

25 שנה של הרמוניה: לב טהור חוזרים עם פרויקט ווקאלי

הסינגל הראשון: "ובנה" (מתוך האלבום LT4), באירוח של מרדכי שפירא. עבור שפירא, מדובר בסגירת מעגל אישית, הוא גדל על השיר הזה, ושנים לאחר מכן מצא את עצמו מבצע אותו בלייב לצד שוובל באירוע בר מצווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מוטי עויזר בגרסה ווקאלית לשיר "הדרך אליך"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע אי-הוודאות לגבי החזרה למלחמת "שאגת הארי", הזמר מוטי עויזר מגיש גרסה ווקאלית מלהיבה ללהיט שלו "הדרך אליך".

להאזנה ←