"יום קדוש הוא": להיט השבת של יעקב ישראל

יעקב ישראל משחרר להיט חסידי, מקפיץ ואנרגטי בשם "יום קדוש הוא" לכבוד שבת קודש, אותו הלחין אריה קרלינסקי והעיבוד והפקה המוזיקלית של איתמר שקדי המוכשר.

יעקב ישראל הוא זמר המופיע כיום בכל רחבי העולם ועם כל גווני הקשת בעם ישראל, עם קול מיוחד ויכולות פנומינליות, ולאחר שורה של להיטים מוצלחים כמו 'הכל טוב אחי', 'רוצים גאולה', 'תפילה של ילדים', 'השמחה והניגונים' ועוד, בחר הזמר דווקא בשיר שבת קצבי ואנרגטי המכניס אותנו לאווירת השבת, דווקא מהמקום של שמחה ו'לעבדיק'.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←