הרב והמחנך מלוס אנג'לס בסינגל חדש: "חנוך לנער"

בשירו החדש "חנוך לנער", הזמר והיוצר דניאל קבלייר מביא אלינו צליל נוסטלגי עם טעם של קליפורניה. השיר סוחף ומרענן, ולוקח את המאזין למסע בזמן אל ימים פשוטים ומלאי שמחה. בהשראת גדולי הרוק והסול משנות השישים, השיר משלב את נגינת הגיטרה הייחודית של אלי ראובן הירש, עם קולו העמוק וההרמוניות המרגשות של קבלייר.

"חנוך לנער" מבטא את אהבתו של קבלייר להעביר את מסורת התורה לדור הצעיר ולכוון אותם בדרך הישר, מתוך הכרה והערכה לייחודיות של כל ילד וילד.

דניאל קבלייר נושא בתפקידים של רב קהילה, מחנך בישיבה וחזן בלוס אנג'לס. דרך המוזיקה שלו, הוא מבקש לרומם את הנפש ולטעת תקווה ושמחה בלב שומעיו.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←