קליפ חדש לאיתן כ"ץ – "ממקומך"

הזמר והיוצר איתן כ"ץ, משיק קליפ חדש ומרגש לשיר "ממקומך" מתוך האלבום האחרון שלו "בית השם" שיצא לאחרונה. השיר, שהולחן במיוחד לרגעי התעלות בתפילה, מזמין את המאזינים להעמיק את החיבור הרוחני שלהם במהלך הדבקות בבית הכנסת.

"יש רגעים בתפילה שקוראים לחיבור עמוק יותר, כשהמילים עצמן מתחברות כלפי מעלה, משתוקקות לקרבה עם השם," מסביר איתן כ"ץ. "הניגון הזה הולחן עם התחושה הזאת בראש. הוא נשגב ומרגש, ונועד להישיר בבית הכנסת בזמנים הכי מוגבהים, ברגעי הכמיהה, הכוונה והדבקות."

השיר "ממקומך" הוא חלק מהאלבום החדש של איתן כ"ץ, "בית השם" – האלבום ה-18 בקריירה המוזיקלית הארוכה שלו. האלבום, שהושק לפני מספר שבועות, כולל 11 יצירות יהודיות מקוריות שכתב והלחין איתן, תוך שמירה על הסגנון המוכר שלו – מוזיקה עם כלי נגינה אמיתיים בלבד, ללא אלקטרוניקה.

כ"ץ, דמות מוכרת בתעשיית המוזיקה היהודית החסידית המקורית, פעל במשך שנות פעילותו המוזיקלית בעיקר בארה"ב. במהלך הקריירה שלו הספיק לשחרר 17 אלבומים מוצלחים תוך נאמנות לסגנונו הייחודי, המשלב תוכן יהודי תורני עם לחנים הנוגעים ישירות בנשמה.

הקליפ החדש, שצולם ועורך על ידי אומן הוידאו שימי סוקול מציג את השיר בביצוע של איתן יחד עם מקהלה על בימת בית הכנסת.

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←