שלומי אגמון מפתיע בסינגל חדש – "לעולם"

הזמר והיוצר שלומי אגמון, חסיד חב"ד בעל תשובה, שליח הרבי ומנהל בית חב"ד במרכז העיר בראשון לציון, מוזיקאי מוכשר, פסנתרן, מלחין ומעבד בסינגל חדש בסגנון קצבי ישראלי שהולך להתנגן לכם בראש הנקרא "לעולם".

"לעולם" יוצא לאוויר העולם לכבוד חודש אלול, עם המילים מהתפילה שאומרים בכל בוקר: "לעולם יהא אדם ירא שמים בסתר" – שיר תפילה מלא בתחנונים.

שלומי, בעל תשובה 10 שנים, בנו של חיים אגמון מנצח להקת הגבעטרון המפורסמת, אחראי על הלחן והמילים של השיר 'שבת שבת' שהתנגן המון בתחנות הרדיו, יוצא בתקופה זו בפרויקט מוזיקלי הנקרא 'חב"ד אחד העם 17' על שם כתובת הבית חב"ד, שבו שלומי שר ומארח אמנים לשיר שירים אותם הלחין במגוון סגנונות.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

25 שנה של הרמוניה: לב טהור חוזרים עם פרויקט ווקאלי

הסינגל הראשון: "ובנה" (מתוך האלבום LT4), באירוח של מרדכי שפירא. עבור שפירא, מדובר בסגירת מעגל אישית, הוא גדל על השיר הזה, ושנים לאחר מכן מצא את עצמו מבצע אותו בלייב לצד שוובל באירוע בר מצווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מוטי עויזר בגרסה ווקאלית לשיר "הדרך אליך"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע אי-הוודאות לגבי החזרה למלחמת "שאגת הארי", הזמר מוטי עויזר מגיש גרסה ווקאלית מלהיבה ללהיט שלו "הדרך אליך".

להאזנה ←