דוד סיטבון בסינגל שנכתב בימי המלחמה: "להתבונן נכון"

הזמר דוד סיטבון, מהקולות המרגשים והעוצמתיים במוזיקה היהודית, מציין 15 שנות יצירה והופעות בארץ ובעולם. במהלך המלחמה האחרונה הופיע דוד בעשרות בסיסי צה״ל ברחבי הארץ, עם מאות הופעות בהתנדבות מלאה לחיילים, רגעים של חיזוק, אור ונשימה בתוך התקופה הכי קשה.

כעת הוא משיק את "להתבונן נכון" – סינגל שנכתב מתוך תחושת חוסר מוצא וכאב עמוק של אדם שלא רואה עתיד ברור. תחושה שכלל עם ישראל הכיר בשנתיים האחרונות של מלחמה, שבר וחוסר וודאות.

אבל בתוך כל זה מגיע מסר חד וברור: לכל אדם יש חלון אישי, נקודת אור פנימית שדרכה הוא יכול לבחור לראות את הטוב. גם כשחשוך, גם כשהלב כבד – תמיד נשאר פתח קטן שבוחר חיים, שבוחר תקווה.

דוד סיטבון מאחד בין הסיפור האישי לסיפור הלאומי, ויוצר יצירה שמבקשת מאיתנו לעצור, להתבונן… ולגלות את האור שלא נכבה.

הפקה וגיטרות: יהונתן פורת, עיבוד והפקה מוזיקלית: שרוליק מנדלסון.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מוקי סלומון בסינגל חדש: "אולי היום"

השיר החדש של סלמון בלחנו של איצי וואלדנר ומילותיה של מרים ישראלי, לוכד בצורה יפהפייה את מהות האחדות ואת הכוח שטמון בצעדים קטנים.

להאזנה ←
שירים חסידיים

משאיר את החשבונות בצד: אייל בוגט 'רוצה רק אותך' 

"רוצה רק אותך", הסינגל החדש של אייל בוגט, התחיל בכלל מניגון שהוא שר כבר שנים בזמן לימוד הגמרא. משם נולדו המילים, הלחן, והשיר שהתפתח תוך כדי העבודה באולפן. את השיר עיבד והפיק דוד איכילביץ'

להאזנה ←