אביעד דרף בסינגל חדש שמאיר את היום: "בוקר טוב"

אחרי רצף יציאות מוזיקליות שכבשו לבבות, הזמר והיוצר אביעד דרף משחרר סינגל חדש  “בוקר טוב” (טאטע טנקיו) יצירה צבעונית, מבריקה ומלאת אנרגיה שמזכירה לכולנו: גם כשלא הכל מושלם, תמיד יש על מה להגיד תודה.

אביעד, שמבסס את מעמדו כאחד הקולות הכי רעננים, כנים ומסקרנים במוזיקה היהודית-ישראלית, מגיש כאן שיר שמחבר בין פופ מודרני, נשמה גדולה וקריצה של הומור שמרימה גם את היום הכי אפור.

השיר נכתב והולחן על ידי אביעד דרף, אפי שיינר וחסד דוד דרף, כשהעיבוד וההפקה המוזיקלית של אפי שיינר מעניקים לו מעטפת פופ–רגאיי קלילה, ממכרת ומדויקת , כזו שנכנסת לאוזן ומסרבת לצאת.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ארי פרייזר עם גרסה מפתיע ל"קדיש"

"קדיש – " אחת התפילות המרגשות והטעונות ביותר ביהדות, הזוכה הפעם ללחן מקורי של פרייזר ולעיבוד קלאבי-אלקטרוני עכשווי ומקפיץ שנוצר יחד עם חברו, המפיק המוזיקלי חגי מזרחי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"אני ישנה וליבי ער" – שי ברוך סלומה בביצוע מרגש לניגון המעורר

נגן הקלרינט שי ברוך סלומה מגיש ביצוע עמוק לקלאסיקה של רבי ברוך בער לייבוביץ' זצ"ל – ניגון שמתאים במיוחד להתעוררות בימי הרחמים והסליחות, אך נוגע בלב לאורך השנה כולה

להאזנה ←