יידל ורדיגר והאדמו"ר ממודז'יץ בטיש סרוג במיוחד

הישיבה ה"סרוגה" תורה בציון בירושלים עולה על מפת המוסיקה החסידית בהופעה מרקידה מרגשת ומאחדת עם יידל ורדיגר ותזמורתו של דודי קאליש. זה לצד זה רקדו כיפות סרוגות ושטריימלים, בעלי תשובה חרדיים ואברכים ציונים דתיים במפגן אחדות מרשים.

עד השעות הקטנות של הלילה חגגו התלמידים עם ראש הישיבה, הרב נחום נריה את שמחת בית השואבה. באירוע השתתפו גם רבה הראשי של ישראל הרב יונה מצגר, הרב שמחה הכהן קוק, ראש עיריית בני ברק והאדמו"ר ממודז'יץ שליט"א שאף קיים טיש חסידי חגיגי בסוכת הישיבה המפוארת.

צילומים: שוקי לרר.

יידל ורדיגר ודודי קאליש

יידל ורדיגר

האדמו"ר ממודז'יץ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אהרן רזאל מחתן את בנו והאחים יוצאים בשיר חדש – "עוד ישמע"

לכבוד חתונת בנו אור חיים, אהרן רזאל מוציא את 'עוד ישמע' – ניגון חתונה שהלחין לפני דור שלם, ושהפעם הוא שר אותו יחד עם בניו שיר ציון, בארי ואליה, לכבוד אחיהם החתן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הזמר פישי רכטשפר משחרר את הלהיט ״דחה דחיתני״

הרעיון נולד במהלך חתונה שבה הופיע באסרו חג סוכות: אחרי שבוע של אמירת הלל, המילים ״דחה דחיתני לנפול וה׳ עזרני״ המשיכו להתנגן בראשו, עד שחיבר אותן לניגון המוכר מבית גראדז׳יסק.

להאזנה ←