'בכל יום שיבוא' – איציק אורלב מארח את עמירן דביר מתוך האלבום החסידי שבדרך

איציק אורלב עשה מהפך ואת זה כבר הזכירו פעמים רבות, גם החיבור לעמירן דביר עשה לו רק טוב. עמירן דביר, מעבד בחסד עליון נתן את כולו להפקה של אלבום חסידי לאיציק אורלב, ששומעיו יודעים לספר שמדובר בהפקה המשובחת עם שיריים מקוריים בסגנון חתונה.

השיר 'ריבון העולמים' שיצא לא מזמן, כבר הספיק להתפס כלהיט חתונות ולאט לאט חודר גם לעולם הישיבות.

הסינגל החדש מדבר על מה שכל יהודי מבקש ומתחנן כל יום להקב"ה שהמשיח יבוא ויגאלנו. השיר הולחן ע"י יעקב בן שבת, והוא קצבי כמו שרק עמירן יודע. תוך כדי הקלטת השיר עמירן דביר התלהב יתר על המידה, ולא יכל להתאפק מלהצטרף אל איציק בדואט.

לחצו PLAY להאזנה לשיר
[audio:https://www.chasidinews.com/audio/orlev-becholyom.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אהרן רזאל מחתן את בנו והאחים יוצאים בשיר חדש – "עוד ישמע"

לכבוד חתונת בנו אור חיים, אהרן רזאל מוציא את 'עוד ישמע' – ניגון חתונה שהלחין לפני דור שלם, ושהפעם הוא שר אותו יחד עם בניו שיר ציון, בארי ואליה, לכבוד אחיהם החתן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הזמר פישי רכטשפר משחרר את הלהיט ״דחה דחיתני״

הרעיון נולד במהלך חתונה שבה הופיע באסרו חג סוכות: אחרי שבוע של אמירת הלל, המילים ״דחה דחיתני לנפול וה׳ עזרני״ המשיכו להתנגן בראשו, עד שחיבר אותן לניגון המוכר מבית גראדז׳יסק.

להאזנה ←