האחדות של כוכבי המוזיקה החסידית למען שלום רובשקין

לפני כמה שבועות דיווחנו לכם על הפרויקט של דני פינקלמן, חסיד חב"ד מארה"ב, שהחליט לעשות מעשה, וגייס כ 25 מכוכבי הזמר החסידי להפקה חדשה למען ר' שלום-מרדכי רובשקין. אמש נחשף הקליפ המיוחד המלווה את השיר באירוע מיוחד שהתקיים במוזיאון 'צבאות ה' – ניו יורק, שם דיברו יעקב שוואקי וליפא שמלצר בשם כל האומנים שהשתתפו בפרויקט המיוחד. לא ניתן למילים להפריע, הקליפ מספר טוב יותר את סיפורה של האחדות.

משתתפים: אברהם פריד, מרדכי בן דוד, יעקב שוואקי, ליפא שמעלצר, ברוך לוין, שלמה גרטנר, אהרן רזאל, אוהד, יהודה גרין, בני פרידמן, יידל וורדיגר, גד אלבז, מיכאל שניצלר, אבי ויוסי פיאמנטה, קן ברג'ס, דוד גבאי, היום השמיני, שלומי דקס, שלומי גרטנר,  ברי וובר, יוסי גולדשטיין, מנדי וורצבגר, מנדי וורדיגר, ארי קליין, יצחק פוקס, דוד דקס, יוסי גרין ועוד.

הפקה: דני פינקלמן
עיבוד: אלי לישינסקי
מילים ולחן: מרדכי בן דוד ושייע מנדלוביץ

להורדת המילים ותווי השיר לחצו כאן

צילום תמונת כתבה: ישראל ברדוגו, ברוך עזגאווי, cool-jew.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

השיר שלא נתן לירון בר מנוח – בביצוע חדש

יש שירים שאוהבים מהרגע הראשון. ויש שירים שלא נותנים מנוח. זה מה שקרה לירון בר כששמע את "ודע שלעתיד" של יוסי גרין, המבוסס על דבריו של רבי נחמן מברסלב.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ממשבר להצלחה: יהונתן ישראל בסינגל חדש: “רק לעלות”

יהונתן ישראל משחרר סינגל חדש ועוצמתי בשם “רק לעלות”, אותו כתב והלחין בעצמו. בשירו החדש מביא יהונתן מסר מחזק של התמודדות, אמונה ויכולת לקום מחדש גם מתוך רגעי משבר ונפילה.

להאזנה ←