גם שלומי דסקל ומוטי אילוביץ מאמינים בניסים: רחמים

שלומי דסקל - רחמים

ארגון 'רופא חולים' הפועל לטובת חולי סרטן נצרכים בארצות הברית, קיבל במשך השנים תגובות ממטופלים שנעזרו בהם על הניסים אותם חוו בעצמם. מכאן ההשראה לשיר " Believe in Miracles I " – אני מאמין בניסים, שמטרתו לנסוך תקווה ועידוד בכל החולים והנדכאים לבל יאבדו את התקווה.

כחלק מהכרת הטוב לארגון התגייסו לטובת הפרוייקט המלחין הנודע יוסי גרין, גדול הזמר החסידי אברהם פריד והמעבד הנודע ישראל לאם והקליטו לפני כמעט שנה את השיר. התוצאה הייתה מרגשת במיוחד ונסכה עידוד רב בחולים רבים ונתנה להם תקווה רבה.

כעת בארגון החליטו לנסוך תקווה גם בחולים דוברי שפת האידיש. הזמר הנודע שלומי דסקל התגייס גם הוא לטובת העניין וכן גם מוטי אילוביץ שכתב מילים חדשות לשיר זכה לשם 'רחמים', בו אנו מתחננים להקב"ה שירחם על החולים הסובלים כל כך מהמחלה הנוראה.

ניתן להוריד אחד משני השירים חינם ללא תשלום באתר הארגון www.rofehcholim.org/freesong ותמורת 1.80 $ תרומה לארגון תוכלו להוריד את השירים באופן חוקי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/10/Miracles-yiddish.mp3|titles=שלומי דסקל – רחמים]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←