יענקי עקשטיין עם סינגל חדש לארגון זה לזה

זה לזה

ארגון 'זה לזה' מעניק תמיכה ושיקום למשפחות יתומים ואלמנות בכל ימות השנה וכן מקיים פעילויות ואטרקציות למשפחות, בין היתר באמצעות נופשים בבתי מלון בתקופות השנה.

לאחר שנות פעילות רבות הורגש הצורך בהפקת שיר לארגון אשר באמצעותו מועבר המסר הערכי של הנתינה והענקה "זה לזה".

לטובת ההפקה הושקעו מאמצים רבים: הניהול המוזיקלי הופקד בידי יואלי דיקמן, על הלחן אחראי המלחין הנודע ר' שלמה קאליש (בעלזא) והביצוע הוא של הסולן הנודע יענקי עקשטיין. השיר הוקלט באולפני "זמירות" של ר' חיים בנט.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/10/zelaze.mp3|titles=יענקי עקשטיין – זה לזה]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←