בהופעה חיה: נתנאל ישראל שר לאימו שתחי'

נתנאל ישראל - אמא

הוא כבר לא ילד, אבל עדיין שר לאמא. תוך כדי עיכול הלהיט החדש 'הלב שלי איתך' שמתנגן בתחנות הרדיו, מהלך הזמר נתנאל ישראל בשבילי המוסיקה היהודית בין כותלי האולפנים להופעות. כעת אנו מתבשרים על רצועת אודיו להאזנה מאחת מהופעותיו.

כבר בסינגל הקודם 'תן לי סימן' נחשף כשרונו הווקאלי היחודי של הזמר הצעיר וגם עוד קודם לכן, עובדה שהוכיחה את עצמה גם בביצוע לשיר 'אמא' (במקור של הזמר משה פרץ). נתנאל ביצע את השיר בדרכו שלו בניואנסים שלא מביישים את המבצע, גם הקהל לא היסס להפגין אהדה רבה לזמר המוכשר.

עיבודים, ניהול והפקה מוסיקלית: אלי אסרף.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/10/netanelisrael-ima.mp3|titles=נתנאל ישראל – אמא]

ביצועים נוספים

צרכנות

מהפכת הכשרות בממילא

קבוצת לוצ'נה מעבירה שלוש מסעדות מובילות ואולם בוטיק לכשרות הרב שלמה מחפוד

להאזנה ←
שירים חסידיים

אלי לעווין ויוסף געשטעטנער בדואט חדש: "מלך רחמן"

לחן נצחי מבית היוצר של הזמר והיוצר יוסף גסטטנר, שמקבל חיים בשיתוף פעולה עם הזמר אלי לוין. 'מלך רחמן' הוא מסוג הלחנים שתחושו כאילו שהכרתם אותו כל חייכם.

להאזנה ←