עיתון משפחה הולך להפתיע בפסח עם אלבום חדש: 'כדאי רבי שמעון'

עיתון משפחה - כדאי רבי שמעון

עיתון 'משפחה' מפתיע אתכם בחג הפסח הבעל"ט עם מתנת חג שעוד לא שמעתם: אלבום חדש עם כל השמות הגדולים במוסיקה החסידית בהפקה מוסיקלית מדהימה.

"כדאי רבי שמעון בר יוחאי" – נקרא האלבום המקודש כולו לתנא האלוקי רבי שמעון בר יוחאי זיע"א, שהופק ע"י צוות ההפקה המשובח של טים הפקות. אברהם פריד, ישראל ורדיגר, שלמה טויסיג, שלומי גרטנר, מוטי אילוביץ, חילי פוזן ושרגי גשטטנר – הם האמנים המשתתפים באלבום שהולחן ע"י יוסי גרין ופינקי וובער. על העיבודים: משה מרדכי (מונה) רוזנבלום, משה לאופר ולייב יעקב ריגלר.

האלבום יצורף כשי מתנה לקוראי גיליון חג הפסח של עיתון 'משפחה'. אם ספרתם את האמנים המשתתפים, תגיעו גם לסך השירים באלבום.

אגב, מקורות יודעי דבר מספרים ל'חסידיניוז' כי גם עיתון 'בקהילה' לא טמן את ידו בצלחת והולך להפתיע גם הוא עם אלבום חדש ובו שירים של גדולי הזמר החסידי שמעולם לא ראו אור בצורה מסודרת.

קטעים לשמיעה מתוך האלבום יעלו בע"ה בקרוב.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

25 שנה של הרמוניה: לב טהור חוזרים עם פרויקט ווקאלי

הסינגל הראשון: "ובנה" (מתוך האלבום LT4), באירוח של מרדכי שפירא. עבור שפירא, מדובר בסגירת מעגל אישית, הוא גדל על השיר הזה, ושנים לאחר מכן מצא את עצמו מבצע אותו בלייב לצד שוובל באירוע בר מצווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מוטי עויזר בגרסה ווקאלית לשיר "הדרך אליך"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע אי-הוודאות לגבי החזרה למלחמת "שאגת הארי", הזמר מוטי עויזר מגיש גרסה ווקאלית מלהיבה ללהיט שלו "הדרך אליך".

להאזנה ←