והזוכים בתחרות הכלייזמרים העולמי הם: הלב והמעיין

רגע אחרי שהשיקו את אלבומם "שירה חדשה" במופע משותף וחגיגי עם אביתר בנאי במסגרת פסטיבל ת"א למוזיקה האחרון, טסו חברי הרכב "הלב והמעיין" לאמסטרדם להשתתף בתחרות שנערכה בפסטיבל הבינלאומי הגדול ביותר בעולם למוזיקה יהודית.

הלב והמעיין שייצגו את ישראל חזרו שלשום מהפסטיבל ובו זכו במקום הראשון!! מעבר לזכייתם בפרס הוזמנו לסיבוב הופעות עולמי. הלב והמעיין התמודדו בתחרות מול 24 להקות מכל העולם וצוות השופטים גם הוא היה בינלאומי. ברגע הזכייה יו"ר השופטים אמר שעמד בפניהם רק קריטריון אחד לבחירת המקום הראשון והוא -איזה הרכב מסוגל להפוך את העולם. חברי ההרכב נרגשים מאוד מהזכייה המכובדת ומתכוננים לקראת מסע הופעות שיהפוך את העולם.

הלב והמעיין

הלב והמעיין

הלב והמעיין

הלב והמעיין

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

יענקי רוטשילד בסינגל חדש – טוב התורה

לקראת חג השבועות, יענקי רוטשילד מלונדון משחרר סינגל חדש ומרגש המבוסס על מילותיו הנצחיות של האור החיים הקדוש, "אם היו בני אדם מרגישים במתיקות ועריבות טוב התורה".

להאזנה ←
שירים חסידיים

מתי שריקי חדש: "מזמור לתודה"

הזמר והיוצר מתי שריקי משחרר את הסינגל החדש שלו "מזמור לתודה" – יצירה שנולדה מתוך תקופת המלחמה, ממקום אישי ואמיתי

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברומוישה ברדוגו ושימי יונייב בשיתוף פעולה מוזיקלי

לקראת חג מתן תורה, הזמר החסידי האנרגטי והאהוב אברומוישה ברדוגו משיק פרויקט מוזיקלי "תורה זיץ", יחד עם המאסטרו שימי יונייב – שעיבד והפיק מוזיקלית ואף הצטרף בשירה.

להאזנה ←