האזינו: גם לזמר שמוליק נדל יש לב של ילד

שמוליק נדל

שמוליק נדל גר בתל אביב, אמן ומוסיקאי ברמ"ח איבריו. מגיל 15 שר במקהלות ובמשך השנים למד לנגן על גיטרה, בס, מנדולינה, מפוחית פה, בוזוקי וקלידים, כשבמקביל הוא לומד פיתוח קול.

בצבא היה בלהקת הרבנות, לאחר מכן למד מוסיקולוגיה באוניברסיטת בר אילן. מאז הוא שר ומנגן בשמחות, בערבי שירה בציבור, חזן בבתי כנסת ומנצח על מקהלות.

"לב של ילד" הוא שיר פרי עטו של שמוליק נדל, מתוך אלבום בכורה שבדרך, שמי שמקשיב לו ומאמץ את מילותיו לליבו ירוויח המון. עיבוד: ציקי זנתי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/11/nadel-KidHeart.mp3|titles=שמוליק נדל – לב של ילד]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שלומי דסקל בשיר חדש וסוחף: ״כ׳קום שוין״

לרגל שמחת נישואי בנו, מגיש שלומי דסקל את שירו החדש והסוחף ״כ׳קום שוין״, בלחנו של בנו יענקי דסקל יחד עם איצי וולדנר, ובהפקתו של אברומי לונגר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

גבריאל סבג בסינגל חדש – "מזמור לתודה"

סבג, שעורר הדים רבים עם המעבר אל קדמת הבמה וסינגל הבכורה "רק איתך" שיצא בדואט עם נתנאל ישראל וזכה להצלחה חוצת מגזרים. חובר אל ניסו סלוב

להאזנה ←