האזינו: גם לזמר שמוליק נדל יש לב של ילד

שמוליק נדל

שמוליק נדל גר בתל אביב, אמן ומוסיקאי ברמ"ח איבריו. מגיל 15 שר במקהלות ובמשך השנים למד לנגן על גיטרה, בס, מנדולינה, מפוחית פה, בוזוקי וקלידים, כשבמקביל הוא לומד פיתוח קול.

בצבא היה בלהקת הרבנות, לאחר מכן למד מוסיקולוגיה באוניברסיטת בר אילן. מאז הוא שר ומנגן בשמחות, בערבי שירה בציבור, חזן בבתי כנסת ומנצח על מקהלות.

"לב של ילד" הוא שיר פרי עטו של שמוליק נדל, מתוך אלבום בכורה שבדרך, שמי שמקשיב לו ומאמץ את מילותיו לליבו ירוויח המון. עיבוד: ציקי זנתי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/11/nadel-KidHeart.mp3|titles=שמוליק נדל – לב של ילד]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

החדש והאופטימי של רולי דיקמן – ״להביט קדימה״

רולי דיקמן מוציא את הסינגל החדש “להביט קדימה”, שיר מעצים ומלא תקווה, המבקש להזכיר שגם אחרי תקופות מורכבות אפשר לבחור להרים את הראש, להמשיך לצעוד ולהאמין שהטוב עוד מחכה מעבר לפינה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מנחם לוי מארח את שמחה פרידמן: "וַיִּבְחַר בְּדָוִד"

בדרך לאלבום מושקע של ניגוני חב"ד, הזמר החב"די מצרפת מנחם לוי, מארח את הזמר החסידי שמחה פרידמן לדואט מקפיץ בו הם מבצעים יחד את הניגון החב"די "וַיִּבְחַר בְּדָוִד"

להאזנה ←