מביט על החיים, מעודד ומודה: בן ציון בורובסקי

בן ציון בורובסקי

בן ציון בורובסקי רוצה מאוד להגיע לכל מיני למקומות ולאנשים רבים ומגוונים, בכדי לתת נקודה למחשבה בהיבט על החיים, לעודד, לדבר, ובעיקר לשמח. לצורך כך הוא משתמש ביכולותיו המוסיקאליות.

לאחר 15 שנה בהם הוא מופיע באירועים כזמר וקלידן, סוף סוף הוא משחרר סינגל חדש "מודה אני" כאשר השאיפה היא להוציא עוד מס' שירים כבר בחודשים הקרובים, שיצטרפו להם לאלבום שיבוא בהמשך. על העיבוד הופקד ערן קליין.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/11/borovski-mode.mp3|titles=מודה אני – בן ציון בורובסקי]

ביצועים נוספים

צרכנות

מוכנים לחנוכה: יצירה יהודית שממשיכה להתנגן מדור לדור

השנה, כמו בכל שנה, "הצורפים" מפתיעה במגוון עיצובים שיתאימו לכל סגנון. הקולקציות החדשות משלבות עיצובים מודרניים וקלאסיים עם מסורת צורפות עתיקת יומין, כאשר כל חנוכייה מיוצרת בעבודת יד מוקפד

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברהם פריד שר צמאה: ניגון שמחה לחודש כסלו

ערב ראש חודש כסלו ורגע לפני תחילת אירועי 'צמאה' בי"ט כסלו בבנייני האומה, רואה אור סינגל נוסף במסגרת פרויקט הניגונים המצליח. מדובר בניגון שמחה המכונה גם ׳ניגון לראש חודש כסלו׳ שזוכה לביצוע מרענן ומקפיץ של גדול הזמר החסידי אברהם פריד.

להאזנה ←