"כל תפילתן" – אלבום ראשון בסדרת 'רגשי הלב' עם יחיאל פליגמן ואברומי ג'ייקובס

רגשי הלב

"כל תפילתן" – אלבום ראשון בסדרת 'רגשי הלב' עם יחיאל פליגמן ואברומי ג'ייקובס. מטרת הסדרה היא לבטא את תחושת הרוממות ורגשי הלב היהודי בכל אחד ואחד, ולגרום ליהודים ברחבי העולם לעבוד את ה' בשמחה ולהרגיש את קרבת ה'.

שני סולני האלבום יחיאל פליגמן ואברהם ג'ייקובס, מלמדים תורה לילדי ישראל בעיירה לייקווד שבארצות הברית. בין השאר הם זוכים לשמח חתנים וכלות ביום חופתן וכמובן בתווך משמחים את שאר באי החתונה. אם כי חובה עלינו לציין כי השניים לא טרחו במיוחד בהבאת האלבום לרמה מוסיקלית סבירה.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום
[audio:https://www.chasidinews.com/audio/RigsheiHalevSampler.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←