לפני כולם: האלבום החדש של איציק דדיה • אוטוטו בחנויות


זה לא סוד שהכוכב החדש איציק דדיה שובר שיאים בכל מה שקשור לעולם המוזיקה החסידית-מזרחית. לאחר חודשים של עבודה אינטנסיבית, בימים אלו הגיעו בחברת FDD פרודקשיין לישורת האחרונה לקראת הפצת האלבום החדש של איציק דדיה לחנויות. לפי כל הסימנים האלבום החדש שיקרא "עם ישראל חי" הולך להיות הההפתעה המרעננת של החורף, ובשבוע הבא תוכלו למצוא אותו בחנויות גל-פז.

בכל מה שקשור ללחנים והעיבודים, המלאכה נעשית בידי שורה של מאסטרים מעולם המוזיקה הישראלית, ביניהם: יוסי גיספאן, דורון אלימלך, שרון אבילחק, ישי לפידות, עדי ליאון ועוד. קבלו לפני כולם את עטיפת האלבום שעיצב האחד והיחיד, יוני לוקסנברג.

לסינגלים:

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מעין עולם הבא: יחיאל שראן במיני-אלבום שבת חדש

הזמר יחיאל שראן משיק מיני-אלבום (EP) חדש וחגיגי בשם "שבת! מעין עולם הבא", הכולל ארבעה שירים מקוריים המביאים לידי ביטוי את החום, הקדושה והאווירה המיוחדת של יום השבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"לזרוח כמו שאני": אליהו רפאל כאין בסינגל חדש המוקדש לאנשים השקופים

הזמר והיוצר אליהו רפאל כאין משיק את הסינגל "לזרוח" – שיר חדש העוסק באמונה עצמית, בזיהוי האור הפנימי ובקריאה להבחין באנשים השקופים בחברה

להאזנה ←