עמירן דביר בסינגל סאטירי חדש – 'החתול והעכבר'

עמירן דביר - החתול והעכבר

זוכרים את "טום וג'רי" המיתולוגיים, העכבר האומלל שנמלט מציפורני החתול האימתני? ובכן אותם גיבורים מצויירים, הם כוכבי השיר החדש של הזמר עמירן דביר – 'החתול והעכבר'.

רעיון השיר אותו כתב והלחין שמואל יונה הוא סאטירה פרודית על המצב האבסורדי שמתחולל בעולמנו בו האדם השולט הוא בעצם הנשלט ע"י הקידמה ונגרר אחריה ובו החזק נמלט מהחלש. "כי כואב לנו כואב והלוואי שרק הלב העולם הזה פשוט נהיה מוזר אנשים רודפים היום אחר הצל של המחר ומי בעצם החתול מי העכבר".

את העיבוד המוזיקלי המצויין כתב אריק שחר ומי שיקשיב ברצינות למילים יגלה שהוא גם כואב.

לחצו PLAY להאזנה לשיר [audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/11/amiran-chatul.mp3|titles=עמירן דביר – החתול והעכבר]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

יענקי רוטשילד בסינגל חדש – טוב התורה

לקראת חג השבועות, יענקי רוטשילד מלונדון משחרר סינגל חדש ומרגש המבוסס על מילותיו הנצחיות של האור החיים הקדוש, "אם היו בני אדם מרגישים במתיקות ועריבות טוב התורה".

להאזנה ←
שירים חסידיים

מתי שריקי חדש: "מזמור לתודה"

הזמר והיוצר מתי שריקי משחרר את הסינגל החדש שלו "מזמור לתודה" – יצירה שנולדה מתוך תקופת המלחמה, ממקום אישי ואמיתי

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברומוישה ברדוגו ושימי יונייב בשיתוף פעולה מוזיקלי

לקראת חג מתן תורה, הזמר החסידי האנרגטי והאהוב אברומוישה ברדוגו משיק פרויקט מוזיקלי "תורה זיץ", יחד עם המאסטרו שימי יונייב – שעיבד והפיק מוזיקלית ואף הצטרף בשירה.

להאזנה ←