עמירן דביר בסינגל סאטירי חדש – 'החתול והעכבר'

עמירן דביר - החתול והעכבר

זוכרים את "טום וג'רי" המיתולוגיים, העכבר האומלל שנמלט מציפורני החתול האימתני? ובכן אותם גיבורים מצויירים, הם כוכבי השיר החדש של הזמר עמירן דביר – 'החתול והעכבר'.

רעיון השיר אותו כתב והלחין שמואל יונה הוא סאטירה פרודית על המצב האבסורדי שמתחולל בעולמנו בו האדם השולט הוא בעצם הנשלט ע"י הקידמה ונגרר אחריה ובו החזק נמלט מהחלש. "כי כואב לנו כואב והלוואי שרק הלב העולם הזה פשוט נהיה מוזר אנשים רודפים היום אחר הצל של המחר ומי בעצם החתול מי העכבר".

את העיבוד המוזיקלי המצויין כתב אריק שחר ומי שיקשיב ברצינות למילים יגלה שהוא גם כואב.

לחצו PLAY להאזנה לשיר [audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/11/amiran-chatul.mp3|titles=עמירן דביר – החתול והעכבר]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←