מופע 'שירת האמונה' עם מיטב האומנים עכשיו לצפייה

6 מצוות DVD

עמי מיימון, שדר בכיר בקול ברמה, גייס את מיטב האומנים למופע מיוחד וכשר שהוקדש ל"שש מצוות תמידיות". למיזם הצטרפו שלמה טויסיג, איציק אורלב, אבי בן ישראל, אבישי לוי, רענן נהרי, ארז כהן ורבים טובים אחרים. היוצרים הלחינו את שש המצוות לקראת המופע.

ספר החינוך מונה את שש המצוות התמידיות ש'לא יפסקו מעל האדם אפילו רגע בכל ימיו': להאמין בה'. שלא להאמין זולתו, לייחדו בלא שיתוף, לאהבה אותו, ליראה אותו ושלא לתור אחר מחשבות הלב וראיית עיניים.

האלבום נושא אופי של מוסיקה יהודית ים- תיכונית, אך לא רק. לאחר ההצלחה שנחל האירוע, הוחלט להכניס את שירי המופע לאולפן ולארוז אותם לתוך אלבום אחד – "שירת האמונה". משרבו התגובות החיוביות, הוחלט להפיק גם DVD עם ארבע שעות של מוסיקה טובה וצילומים מרהיבים מהמופע.

הפצה: גרינטק.

לחצו PLAY לצפייה בפרומו של המופע

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אותיות מלמדות אמונה – אהרן רזאל ואריאל זילבר בדואט

המוזיקאי אהרן רזאל מארח את אריאל זילבר לסינגל חדש, המבוסס על מילותיו של הרב יצחק גינזבורג. השיר החדש, "אותיות מלמדות אמונה", הופך את אותיות לשון הקודש לצידה רוחנית לדרך עבור ילדי ישראל

להאזנה ←