ירחמיאל (רוקי) זיגלר עם שיר חדש לחנוכה: קבעו שיר

ירחמיאל - קבעו שיר

ירחמיאל זיגלר המוכר לחבריו כ"רוקי", הוא יוצר צעיר ומוכשר (27) שגדל במונסיי שבניו יורק, למד שם בישיבות שונות ועלה ארצה בגפו בגלל האהבה לארץ ישראל. שני אלבומי סולו שלו זכו לביקורות משבחות, לפני כשנה וחצי השיק את האלבום "רזא דשבת" – אלבום זמירות השבת עם 12 רצועות מדליקות של שירי שבת בלחנים שכתב יחד עם אהרן רזאל.

כיום ירחמיאל מופיע עם להקתו ומנגנים רוק יהודי בשמחות ואירועים, בשאר הזמן הוא מלווה את טובי אמני המוסיקה היהודית בארץ, בשירה ונגינה בגיטרה.

לכבוד חג החנוכה משיק ירחמיאל סינגל חדש – "קבעו שיר" למילות הפיוט 'יוונים נקבצו עלי' שהלחין בעצמו.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/12/yerachmiel-KavuShir.mp3|titles=ירחמיאל – קבעו שיר]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הללוי-ה – רון אהרן קרס חוזר עם רגאיי יהודי חדש

המוזיקאי שגדל על ברכי המוזיקה הקלאסית, עבר דרך עולם המוזיקה האלקטרונית וחזר בתשובה כחסיד ברסלב, משחרר סינגל ראשון ומבטיח מתוך פרויקט "תיקון הכללי רגאיי ג'אם" – עיבוד אקוסטי ומלא שמחה למזמורי התהילים

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפרויקט של שרון אבילחק בלהיט קיץ תוסס

בעיצומו של הקיץ משיק היוצר המפיק והמעבד המוזיקלי שרון אבילחק את "אבא שלי מלך" – להיט קיץ אנרגטי מקפיץ ותוסס, שכולו הודיה לקב"ה בכל זמן ומקום על הטוב וגם על מה שפחות.

להאזנה ←