מופע השקה משותף: אסף נוה שלום ומיכאל עובד

אסף נוה שלום ומיכאל עובד -מופע השקה

הנה זה בא, מהלב אל הנשמה. אסף נוה שלום ומיכאל עובד מחממים לכם את הלב במופע קסום ומרגש של מוזיקת נשמה יהודית מקורית. אסף נוה שלום ישיק את אלבומו החדש 'תחנות' ומיכאל עובד ישיק את אלבומו החדש 'לחיות את חיי'. השניים ינגנו ביחד ולחוד שירים משני האלבומים.

אסף נוה שלום: שירה, פסנתר חשמלי, מלודיקה ואקורדיון.
מיכאל עובד: שירה, גיטרה, מפוחית ומנדולינה.

יום רביעי הקרוב, ט"ו טבת תשע"א (22/12/10). פתיחת דלתות 20:30, מופע 21:00.
כנען – בר הופעות ירושלמי, רח' שמאי 15 ירושלים. פרטים וכרטיסים: 077.7511550

מעט רקע על האמנים

אסף נוה שלום, בן 28 מירושלים, למד מוזיקה קלאסית וג'אז. במהלך שירותו הצבאי כחובש קרבי, כתב והלחין שירים אל מול הרי לבנון. בין השאר הוציא אלבום בכורה לרעות בגנים וכן את האלבום לקראת שבת שהפיק ועיבד עבור חברת "הינדיק הפקות". האלבום תחנות מכיל ארבע עשרה שירים הממזגים קטעים מהמקורות עם חוויות אישיות. משולבים בהם שירי נשמה, מוזיקה קלטית, ריקודים איריים, רוק עדין ופיוט ספרדי – ירושלמי.
.
מיכאל עובד הוציא אלבום בכורה אזכרה נגינתי שראה אור לפני כשלוש שנים ומחצה, השירים בו היו כולם פרי לחניו, כאשר רוב מילות השירים מהמקורות, מהם ניכר יותר החיבור לפסוקים ולדוד המלך. האלבום השני והחדש לחיות את חיי מכיל יותר כתיבה חופשית, הוא גם נעשה בנחת, במשך 3 שנים. באולפן הביתי שלו. האלבום הוא יצירה אישית של עובד שכתב טקסטים מקוריים, הלחין ועיבד את כל השירים, וגם שר ומנגן בו בגיטרה אקוסטית וחשמלית, מנדולינה ומפוחית. המוסיקה שלו מושפעת ממוסיקה אמריקאית, פולק ורוק קלאסית.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←