כמעט כוכב יהודי נולד: אברהם אוחיון בסינגל בכורה

אברהם אוחיון - הללויה

אברהם אוחיון הגיע לשלישיה הפותחת בגרסא היהודית לתחרות 'כוכב נולד' – A Jewish Star, שהתקיימה לפני כשנה בארצות הברית. כעת הוא מציג סינגל בכורה: 'הללויה'.

השיר החדש, משלב את קולו הקטיפתי של אוחיון לצד עיבודים מוסיקליים מרניני לב. אברהם הלחין את השיר בעצמו ואילו על העיבודים וההפקה המוסיקלית הופקד יהושע לבוויץ, שהשיר הוקלט באולפניו.

לחצו PLAY להאזנה לקטע מתוך השיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/12/AvrahamOhayon-HallelukaSAMPLE.mp3|titles=אברהם אוחיון – הללויה]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

גיל ישראלוב בגרסה מרעננת לשיר חנוכה האהוב

אחרי כמעט שנתיים של שקט יצירתי, גיל ישראלוב חזר אל האולפן ומוציא שיר חדש לחנוכה – "על הניסים". לחן חדש ומקורי שלו, המבוסס על השיר המוכר והאהוב, ומציע פרשנות אישית ורעננה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

באווירת החג: מרדכי שפירא משיק את סינגל חדש – "אש"

השיר, הכתוב כולו באווירת החג ובמסר של אור ותקווה, נכתב והולחן על ידי שפירא עצמו. על העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקד המעבד והמפיק המוכשר דן קנטר, שיצר יחד עם שפירא המנון חנוכה קצבי

להאזנה ←