חסדי נעמי: חמישה דיסקים חדשים נוספים לילדים

חסדי נעמי - הדב המרקד

ארגון חסדי נעמי מתברר, לא מסתפק בחלוקת מוצרי מזון ומסייע למשפחות במצוקה. הארגון מחתן יתומים ויתומות ומפעיל למעשה את כל נגזרות הפעילות הנובעות מהמילה "חסד".

לפני שנים ספורות, משזיהה הארגון את הצורך בתרבות נקייה, כשרה ומתאימה גם לילדים, החל בהפקת חבילת תקליטורי שמע עם תסכיתים חינוכיים וסיפורי חז"ל. את הפרויקט הייחודי, נטלה על עצמה 'חסדי נעמי' כדי לאפשר לכל משפחה בישראל להעניק ערך חינוכי אמיתי לילדיה, במטרה למלא את שעות הפנאי בתכנים יהודים ערכיים המותאמים גם לגיל הרך. המיזם, ללא כוונת רווח – כל תקליטור נמכר בשניים וחצי שקלים בלבד והסדרה כבר מונה מעל 50 תקליטורים.

גם בחמשת הדיסקים החדשים שהופיעו בימים אלה, מועברים מדרשי חז"ל וסיפורי חגי ישראל בשיתוף ילדים, באופן מהנה וחינוכי לצד כל השירים המוכרים והאהובים, בלווי מוסיקה ואפקטים שונים ומגוונים המאפשרים למאזינים לדמיין כאילו היו בתוך העלילה עצמה. הסיפורים החדשים הם: 'הדב המרקד', 'כבוד חכמים', 'נס הצלת הרמב"ם', 'חכמת שלמה המלך' ו'הרמב"ם – תולדות חייו'.

ניתן להשיג בחנות 'חסד נטו' שלמה המלך 29 בני ברק. למידע על נקודת חלוקה קרובה 03-6781515

לחצו PLAY להאזנה לקטע מתוך הדיסק 'חכמתו שלמה המלך'[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/12/naomi-shlomo.mp3|titles=חסדי נעמי – חכמתו של המלך שלמה]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

יעקב רוטבלט, יאיר כהן ו'ידידים' בסינגל חדש: זה לזה

"זה לזה" הוא שיר חסידי שהולחן לכבוד אירוע התרמה יוקרתי לארגון החסד "עזר מציון", המבוסס על דבריו הקדושים של המגיד מקוז'ניץ זצ"ל.  הטקסט נושא מסר עוצמתי של אחדות וערבות הדדית

להאזנה ←
שירים חסידיים

קובי מירסקי ממשיך את המסע: "מחשבות"

לאחר הפתיחה הקצבית עם “טאטע”, מגיע “מחשבות” סינגל קליפ חדש ועמוק. עם מילים שכתב והלחין קובי מירסקי בעצמו בגיל 17, דיאלוג פנימי של בלבול וחיפוש משמעות – עד לרגע של הארה “יהודי, אני יהודי”.

להאזנה ←
חדשות מוזיקה יהודית

דניאל יטיב בגרסת LIVE – "אתה פה איתי"

השיר זכה להצלחה גדולה וכעת, הוא יוצא בביצוע מתוך הופעה חיה שהתקיימה בבנייני האומה. המילים של דניאל, הלחן משותף יחד עם מאור שושן. ההפקה המוזיקלית בגרסת ההופעה של אהרלה נחשוני.

להאזנה ←