אלעד שער עם ניגון ישיבתי בניחוח ים-תיכוני קליל

אלעד שער - למען שמך

הזמר אלעד שער לא שוקט על שמריו. חצי שנה חלפה מאז הוציא את אלבומו השני "הוציאה ממסגר נפשי", וכבר בימים אלו נמצא בעבודה אינטנסיבית על אלבומו השלישי שיראה אור בע"ה בקיץ הקרוב, בו ימשיך לכתוב ולהלחין את מירב שירי האלבום.

שער שכבר הוגדר כזמר נשמה, בעקבות לא מעט להיטי רגש ונשמה שניפק, עשה בשנה האחרונה שינוי תדמית כזמר בלדות מרגשות עם מספר לא מבוטל של סינגלים קצביים ומקפיצים. כעת חוזר שער אל גזרת שירי הבלדות עם הסינגל הראשון מהאלבום החדש והשלישי במספר.

"למען שמך" – שיר תפילה אקטואלי פרי עטו של שער, המדלג בעדינות בין מחוזות מערב ומזרח וממזג בתוכו 'ניגון' ישיבתי, לבין סלסולים המתובלים בניחוח ים-תיכוני קליל. בהפקת הסינגל משתתפים מיטב המוסיקאים והנגנים בז'אנר: אבי סינגולדה, אבי יפרח, אשר פדי ובוריס, כשעל העיבוד הופקד ציקי זנתי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/12/shaer-lemaan.mp3|titles=אלעד שער – למען שמך]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלי הרצליך בסינגל חדש: "ותלמודו בידו"

אלי הרצליך, ממשיך לשאת בגאווה את דגל השמרנות כזמר המזוהה ביותר עם עולם התורה והישיבות, ולא נכנע לתכתיבי המוזיקה בשנת 2025, כשהוא ממשיך להנפיק מוזיקה איכותית ושמרנית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי בסינגל חדש – "אל תיקח ללב"

עבאדי, הפעם גם על תקן המלחין, יצר לחן מרגש למילים של הפזמונאי רמי לב, שידוע בשיתופי הפעולה המוצלחים שלו עם יוסף, כמו "בדרך אל האור" ו"תאהב ותאמין".

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל חשוף ובועט – "עומד במקום"

"עומד במקום" חושף אותי מול עצמי — מול השקרים שאני מספר לעצמי ומול הבחירות שמרחיקות אותי מהמטרות שלי. זהו שיר על הרצון לפרוץ קדימה ולהגיע סוף סוף אל המקום שבו הלב באמת רוצה להיות"

להאזנה ←