נער הייתי • יונתן שינפלד מתבגר באלבום חדש

יונתן שינפלד - נער הייתי

חודשים ארוכים של רעש מוזיקלי הניבו אלבום שני לילד הפלא המתבגר יונתן שינפלד – "נער הייתי". לא חלף חודש תמים מאז הגיח לאויר העולם DVD ממופע הפרזטנציה מרידינג 3 בתל אביב וכמה רואה אור אלבום אולפן חדש, שני במספר. האלבום החדש כולל עשרה רצועות עם מיטב המוזיקאים ומכיל לחנים חסידיים חדשים לצד חידושים מרתקים לשירים עבריים בטעם של פעם.

יונתן רק בן 14, אבל ברזומה הלא ממש ארוך שלו הוא הספיק להשתתף בלהקת הקינדרלך ולצאת בקריירת סולו לפני כשנה וחצי עם אלבום הבכורה "כולנו יחד". כיאה לבן טיפוחיו של דוד פדידה, שינפלד זכה לתגובות רבות ואין ספור השמעות בתחנות הרדיו וכמובן לגל מופעים בארץ ובקהילות היהודיות ברחבי העולם.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'ובטובו הגדול' מתוך האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/01/sheinfeld-uvetuvo.mp3|titles=יונתן שינפלד – ובטובו הגדול]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

גיל ישראלוב בגרסה מרעננת לשיר חנוכה האהוב

אחרי כמעט שנתיים של שקט יצירתי, גיל ישראלוב חזר אל האולפן ומוציא שיר חדש לחנוכה – "על הניסים". לחן חדש ומקורי שלו, המבוסס על השיר המוכר והאהוב, ומציע פרשנות אישית ורעננה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

באווירת החג: מרדכי שפירא משיק את סינגל חדש – "אש"

השיר, הכתוב כולו באווירת החג ובמסר של אור ותקווה, נכתב והולחן על ידי שפירא עצמו. על העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקד המעבד והמפיק המוכשר דן קנטר, שיצר יחד עם שפירא המנון חנוכה קצבי

להאזנה ←