נער הייתי • יונתן שינפלד מתבגר באלבום חדש

יונתן שינפלד - נער הייתי

חודשים ארוכים של רעש מוזיקלי הניבו אלבום שני לילד הפלא המתבגר יונתן שינפלד – "נער הייתי". לא חלף חודש תמים מאז הגיח לאויר העולם DVD ממופע הפרזטנציה מרידינג 3 בתל אביב וכמה רואה אור אלבום אולפן חדש, שני במספר. האלבום החדש כולל עשרה רצועות עם מיטב המוזיקאים ומכיל לחנים חסידיים חדשים לצד חידושים מרתקים לשירים עבריים בטעם של פעם.

יונתן רק בן 14, אבל ברזומה הלא ממש ארוך שלו הוא הספיק להשתתף בלהקת הקינדרלך ולצאת בקריירת סולו לפני כשנה וחצי עם אלבום הבכורה "כולנו יחד". כיאה לבן טיפוחיו של דוד פדידה, שינפלד זכה לתגובות רבות ואין ספור השמעות בתחנות הרדיו וכמובן לגל מופעים בארץ ובקהילות היהודיות ברחבי העולם.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'ובטובו הגדול' מתוך האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/01/sheinfeld-uvetuvo.mp3|titles=יונתן שינפלד – ובטובו הגדול]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

חיים פולק ומאיר אדלר מרגשים עם "אלע חסדים"

השיר משלב את פסוקי "חסדי השם כי לא תמנו" יחד עם מילים חדשות ביידיש אותם חרז מאיר אדלר, שאף הלחין את השיר. כשעל מלאכת העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקד נפתלי לנדסמן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אמני צמאה שרים – 'בני היכלא'

לקראת מופעי צמאה תשפ"ו, שיצאו לדרך בעוד כשבוע וחצי בבנייני האומה בירושלים, חברו יחד ארבעת האמנים המופיעים בצמאה; אברהם פריד, עקיבא, מוטי שטיינמץ ובניה ברבי

להאזנה ←