21 שנה למוסדות אור חיה: מרדכי בן דוד בא להצדיע

מוסדות 'אור חיה' – המרכז לאשה היהודיה בירושלים חוגגים בימים אלה 21 שנה. לכבוד המאורע החשוב יתקיים אי"ה התוועדות כ"ב שבט ומופע הצדעה בבנייני האומה בירושלים.

בחלק המרכזי של הארוע יטול חלק ענק הזמר החסידי מרדכי בן דוד, במופע מיוחד מלווה בסיפורים וצלילים מרגשים.

המופע מיועד לנשים ונערות בלבד. רשמו נא: יום שני, י"ט שבת תשע"א באולם טדי שבבניני האומה בירושלים. התכנית מתחילה בשעה 19:00 עם קוקטייל וקבלת פנים.

כרטיסים בהזמנה מראש: 1-700-70-72-82.

מרדכי בן דוד

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←