איציק אורלב מתגעגע לפם פם? בואו לרקוד!

איציק אורלב - בוא תרקוד

תוך כדי עבודתו על האלבום החסידי מוצא לעצמו איציק אורלב גם זמן לשיר מהסגנון של האלבומים הראשונים.

לפני כחודשיים נערך סקר ברדיו קול ברמה בתוכנית המבוקשים בהגשת עמירם בן לולו האם רוצים את איציק אורלב רק בחסידי או שילוב של החסידי והמזרחי, הקהל ענה בקול גדול שהוא רוצה את השילוב של שניהם, לכן החליט איציק להוציא שיר גם מהסגנון שהקהל כל כך מכיר ואוהב אותו.

השיר החדש מבטא התמודדות של כל יהודי באשר הוא, שעל אף כל הנסיונות והמשברים שהוא עובר, תמיד יש תקווה אמיתית שהשמחה תנצח בזכות האמונה ובתפילה שבקרוב גם נראה בחוש איך הכל היה רק לטובה.

המלחין והכותב יעקב מנשה הוא אברך ירושלמי שכבר משחר נעוריו ניחן בכישרון מוזיקאלי. בשנות העשרה המאוחרות התחיל להלחין ולכתוב שירים בכל הסגנונות ואף כתב את שיריו לכמה אומנים. המעבד המתולוגי של השיר הוא שלמה ברונר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/01/orlev-botirkod.mp3|titles=איציק אורלב – בוא תרקוד]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

25 שנה של הרמוניה: לב טהור חוזרים עם פרויקט ווקאלי

הסינגל הראשון: "ובנה" (מתוך האלבום LT4), באירוח של מרדכי שפירא. עבור שפירא, מדובר בסגירת מעגל אישית, הוא גדל על השיר הזה, ושנים לאחר מכן מצא את עצמו מבצע אותו בלייב לצד שוובל באירוע בר מצווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מוטי עויזר בגרסה ווקאלית לשיר "הדרך אליך"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע אי-הוודאות לגבי החזרה למלחמת "שאגת הארי", הזמר מוטי עויזר מגיש גרסה ווקאלית מלהיבה ללהיט שלו "הדרך אליך".

להאזנה ←