חיים ישראל עם מופע 'דרך חדשה' בהיכל התרבות תל אביב • גלריה

חיים ישראל בהיכל התרבות

ביום שני האחרון, הידוע גם בשם 'שושן פורים', חיים ישראל הופיע בהיכל התרבות תל אביב במופע חדש "דרך חדשה" שכללה לא מעט מלהיטיו של חיים מהעשור האחרון.

15 נגנים ליוו את הערב, וגם עיבודים חדשים בניהולו המוזיקלי של יעקב למאי נתנו הרגשה כבר בפתיחה המוזיקלית של הערב שמדובר בהפקה יוצאת דופן. חיים פתח את המופע בשיר השקט 'ממעמקים' ו'אתה קדוש', המשיך למיטב להיטיו הקצביים 'מאוול', 'מלמעלה', 'תודה מהלב', 'היום המאושר בחיי' ועוד.

במהלך המופע הזמין את דניאל בן חיים לדואט לשיר "בשמחות" וכן הפתיע בהשמעת בכורה במופע לשיר חדש "אכסוף י-ה" מתוך האלבום החדש. לקראת סוף המופע אחיו איציק אשל הוזמן לדואט 'אם אין אני לי מי לי'. המופע הסתיים עם 'יתגדל ויתקדש', 'רבנו נחמן' ושיר הנושא של המופע 'דרך חדשה'.

גלריית תמונות, צילום: יוסי פרסיא.

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

משה טישלר מציג את "מי לי" אלבום חדש ומסקרן

משה טישלר מתאחד עם המפיק נחום לויטן לאלבום "מי לי", אלבום פורץ דרך הכולל 14 שירים בלתי נשכחים, הפקה עשירה וכמה מביצועי הווקאל המדהימים ביותר שלו עד כה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסי גרין ומנדי ווארש בדואט שכולו "אהבת ישראל"

שיתוף פעולה חדש מבית פרויקט המוזיקה הענק והאהוב "תודה לך השם". הפעם מתארח המלחין החסידי האגדי, יוסי גרין, יחד עם הזמר האהוב מנדי ווראש לשיר שהלחינו וכתבו יחד עם אנשי "תודה לך השם"

להאזנה ←