להאזנה: בריו שב לציון עם סינגל שלישי

בריו חקשור

אחרי 2 סינגלים מוצלחים פלוס ביצוע מחודש על הדרך ל'שיר החבד"י העתיק והמפורסם 'אנעים זמירות', הזמר הצעיר והמבטיח בריו חקשור לא עוצר ומשחרר סינגל שלישי- 'שיבת ציון'.

בחודשים האחרונים, תוך כדי עבודה על אלבום הבכורה שלו, הוצף בריו חקשור בפניות שיעצו לו לגוון את האלבום המתוכנן בסגנונות שונים לאור יכולתו והצלחתו בהלחנת להיטים ('ברשות','ברחמים',ועוד). בריו 'נכנע' והחל לעבוד על הלחנת שירים חדשים שיגוונו את אלבום הבכורה שלו, גם במחיר של עיכוב משמעותי בהוצאת האלבום לאור.

כך או כך, השיר החדש "שיר המעלות…שיבת ציון" (תהילים קכ"ו) הוא עצמו כבר הוכחה לסיגנון נוסף וחדשני בלחניו של בריו. בשיר משתתף גם סולן אורח ילד-נער פלא שבחר להופיע בלי ששמו יוזכר. העיבודים הקוליים והמוזיקליים הם של אלי אסרף, שיחד עם הביצוע הקולי המופלא של מקהלת "ידידים", מסמן את השיר בע"ה כלהיט גדול.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/01/BaryoHakshur-SivatTzion.mp3|titles=בריו חקשור – שיבת ציון]
צילום תמונת כתבה: ישראל ברדוגו

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

ר' חזקי וייס באלבום חדש: "הוד שבהוד"

מאחורי הפקת האלבום עומד מוישי יאקאב ושייע גרוס, שלקח את הלחנים הכי אותנטיים של ר' משה יחזקי' וייס, וחיבר אליהם את את מיטב השמות במוזיקה החסידית

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי לרנר בסינגל חדש וקצבי: "היום הגדול"

הזמר והיוצר האנרגטי אבי לרנר משיק את "היום הגדול" – סינגל חדש, קצבי וסוחף, שמביא את אווירת השמחה, הריקודים והרגעים המיוחדים שכל אחד מייחל להם.

להאזנה ←
חדשות מוזיקה יהודית

חיים ישכיל מטיס אתכם עם "טאטע שכוייח"

חיים ישכיל משחרר את הלהיט החדש "טאטע שכוייח". השיר, שכולו אמונה, שמחה וטקסט שיושב בול על הכרת הטוב לקב"ה, מגיע עם הפקה מוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←