להאזנה: בריו שב לציון עם סינגל שלישי

בריו חקשור

אחרי 2 סינגלים מוצלחים פלוס ביצוע מחודש על הדרך ל'שיר החבד"י העתיק והמפורסם 'אנעים זמירות', הזמר הצעיר והמבטיח בריו חקשור לא עוצר ומשחרר סינגל שלישי- 'שיבת ציון'.

בחודשים האחרונים, תוך כדי עבודה על אלבום הבכורה שלו, הוצף בריו חקשור בפניות שיעצו לו לגוון את האלבום המתוכנן בסגנונות שונים לאור יכולתו והצלחתו בהלחנת להיטים ('ברשות','ברחמים',ועוד). בריו 'נכנע' והחל לעבוד על הלחנת שירים חדשים שיגוונו את אלבום הבכורה שלו, גם במחיר של עיכוב משמעותי בהוצאת האלבום לאור.

כך או כך, השיר החדש "שיר המעלות…שיבת ציון" (תהילים קכ"ו) הוא עצמו כבר הוכחה לסיגנון נוסף וחדשני בלחניו של בריו. בשיר משתתף גם סולן אורח ילד-נער פלא שבחר להופיע בלי ששמו יוזכר. העיבודים הקוליים והמוזיקליים הם של אלי אסרף, שיחד עם הביצוע הקולי המופלא של מקהלת "ידידים", מסמן את השיר בע"ה כלהיט גדול.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/01/BaryoHakshur-SivatTzion.mp3|titles=בריו חקשור – שיבת ציון]
צילום תמונת כתבה: ישראל ברדוגו

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

לכבוד ל"ג: קובי ברומר בסינגל חדש "בקודש הקדשים"

קובי ברומר מסמן טריטוריה חדשה, ומשיק סינגל ראשון מתוך אלבום חסידי שבדרך. "בקודש הקדשים" סינגל לוהט לכבוד ל"ג בעומר, אותו הלחין עם אלי קליין. העיבוד וההפקה המוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"בעת נעילת שער" בנצי שטיין מארח את גדולי הזמר

כשאווירת חג שוררת באוויר, ומאידך תחושת געגוע עז למירון, מגיש בנצי שטיין מחרוזת מרגשת ומלאת כיסופים לרבי שמעון בר יוחאי, ולציון הקדוש במירון "בעת נעילת שער".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברומי סאמעט חוזר בסינגל מלהיב: "אני יהודי"

סאמעט החליט להוציא את השיר בל"ג בעומר, לכבודו של התנא האלוקי, רבי שמעון בר יוחאי, כשהוא מצרף את המילים שכתב יחד עם חיים גוטנטג, ללחן חסידי מבית חסידות קרלין.

להאזנה ←